Miten aloittaa muoti blogi

Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Joten, sinä haluat olla muotibloggarin? Sepä hienoa! Anna palaa! Nyt, paljon enemmän kuin mikään muu kertaa historiassa, kaikilla on pääsy kaikkiin avulla ne voivat perustaa oman muodin blogi. Tärkein osa suosituksista suosituksia voimme antaa teille on: älä pelkää!

Tämä viesti voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Aloita oma muoti blogi

Älä kauhuissaan … Katso niitä ihaillen ohjausta. Loistava paikka aloittaa on tehdä tutkimusta ja etsiä ne sivustot, jotka itse rakastavat lukea. Ei pidä sekoittaa plagiointi (joka ei koskaan, ikinä kunnossa), pitävät tätä keinona rakennuksen inspiraation. Tee lista, mitä pidät eniten tietystä blogin tai verkkosivuilla. Sitten luova ja löytää tapa laittaa oma erityinen (lue: alkuperäinen) spin sitä.

Älä pelkäävät … tekniikkaa.

Kuten sanoimme edellä, emme ole koskaan saaneet paljon enemmän ilmaisen pääsyn kaikki tarvittavat työkalut käynnistykseen oman sivustoja. Useimmat bloggaaminen alustoilla, kuten Blogger ja WordPress ovat ihanan käyttäjäystävällisiä ja voit melko paljon Googlen mitään ja löytää listan vihjeitä opetusohjelmia ja miten-n korjata mitä antaa saatat kohdata. (Voit jopa Google ”Kuinka aloittaa muoti blogi”, mutta se olisi vain uudelleen ohjata sinut täällä!) Jos et ole kaikkein tietokoneen taju henkilö planeetalla, älä anna sen estää sinua!

Do not Be kauhuissaan … on selkeä näkökulmasta.

Tämä voi olla tärkein ajatus tällä listalla. koska markkinoilla on nyt niin kyllästetty muoti, henkilökohtainen tyyli ja street style blogit, jolla jotain, joka tekee blogisi erityinen on elintärkeää. Emily Schuman luoja suosittu muoti / ruokablogi Cupcakes & Cashmere sanoi kerran, ”päättää, mitä haluat tehdä ja tehdä sen paremmin kuin yksittäiset muu siellä.”, Ja voisimme olla enempää samaa mieltä. Siksi jolla on selkeä näkökulmasta ja tiettyyn aihepiiriin on ensiarvoisen tärkeää ottaa onnistuneen blogi. Muodin bloggaaminen, ehkä haluat keskittyä snazzing vastaan ​​työtä pukea, tai ehkä sinun forte on DIY-vaatteita? pick kulma muodin bloggin.

Do not Be kauhuissaan … panostaa hyvään vaihteella.

Luotto: cam Monster Tumblr

Niin paljon kuin pystyt, asettamaan etusijalle sijoittaa tarvittavat työkalut tehdä blogisi niin hyvä kuin se voi olla. miettiä, miten sinusta tuntuu, kun etsit web ja olet törmännyt sivustoon surkea valokuvia tai että on vaikea liikkua. Sinulle heti aistia puute ammattitaito ja, mahdollisuudet ovat, sinun jättää sivusto toute suite etsimään toisen, paremmin toteutettu URL-osoite. Joten, harkitsemme aihe ja kiihdyttää sen mukaisesti. halua blogisi kuvan tai videon perustuu? sitten viettää rahaa loistava järjestelmäkameran nokka tai HD-video recorder. haluavat jakaa kirjoitetun sanan? Et ehkä tarvitse saada todellinen vaihteen siinä tapauksessa, mutta ottaen kirjoittamalla kurssin tai kirjallisesti luokka peliäsi ja pitää ihmiset tulevat takaisin oman veitsenterävät (ja typo-ilmaiseksi!) Nokkeluus.

Do not Be kauhuissaan … mennä ulos ja tavata ikäisensä osallistumalla verkossa tai henkilön konferensseja ja foorumeita.

Luotto: infobarrel.com

Muoti -bloggaajayhteisön koostuu joitakin melko fantastinen ihmisiä, jotka ovat paljon enemmän kuin iloinen jakamaan tietojaan tulokkaita. Lucky-lehti on alkanut konferenssien varten muotibloggarin n (FABB – muoti ja valitus blogi konferenssi) samoin kuin IFB niiden Independent muotibloggarin konferenssissa, ja BlogHer on loistava online-foorumin täynnä resursseja. juuri kun nyt on kaikki tekniikka aloittaa muoti blogi, sinulla on myös loputon resursseja, jotka ovat vain näppäimen painalluksella tai kaksi pois – käyttö heitä!

Muoti bloggaaminen ei ole heikkohermoisille ja ne, jotka eivät sitä parasta ovat niitä, jotka ovat sitoutuneet tekemään sivustoja parhaan ne voivat olla. Emily alkaen Cupcakes ja Cashmere, Vahni luoja Grit ja Glamour ovat loistava esimerkkejä bloggaajia, jotka oli idea, rohkeutta, että ajatus maailman suurten web ja tikku-to-itiveness tehdä tästä ideasta onnistunut, ammatillinen blogi . Noudata näitä vinkkejä, ja voit laskea itse joukossa joitakin erittäin hieno yhtiö.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *