DIY Winter -muodikonseptit, jotka säästävät rahasi ja pitävät sinut haute ja trendikkäiden

talvi on täällä sekä pitämällä sanottuna, on aika ottaa kaikki woollens ja kansi ylöspäin Kirkkaat värit voittaa kauden surkeat sävyt. Jos sinulla ei kuitenkaan ole värikkäitä talvivaihtoehtoja käytettäväksi, vaadit sitten ostoksia. Talvet ovat vähän kausi Intiassa, minkä vuoksi useimmat eivät haluaisi ostaa yhtä hyvin kuin paljon, koska Woollens on pakattu pian. Joten miksi viettää, ilmoita eniten!

Olemme ratkaisseet sen sinulle ja antavat Racing Club de Avellaneda Paita sinulle DIY -talvimuotokonsepteja kokeilla ja käyttää. DIY -talvimallilla saat tehdä omat talviyhdistelmäsi ja säästää myös rahaa – nyt tämä on mitä kutsumme muotia käytännöllisellä huomautuksella. Täällä on pari DIY -talvi -muotiideoita.

[Samoin lue: Kuinka tehdä vaatteita itse: Taskuystävällinen DIY-opas! –
Lähde: Ravelry.compractical DIY -talvivaatteet, joita voit tehdä
1. DIY -talvimekko
Miksi viettää pommi trendikkäässä talvipukuissa, kun voit Tigres UANL Paita tehdä oman ihanan DIY -talvimekon. Säästä rahaa rakkaat, säästä se jotain erityistä ja katso tätä alla olevaa opetusohjelmaa upeaan mekkoon. Löysimme tämän loistavan DIY -juhlan talvipuku Apairandasparediy.com -sivustolta sekä talossa että kuluessa.
Tarvitset:

Paljainkangas, jonka pituus on 1,5 x keskiosa (ja 62 tuumaa leveä). On hienoin valita paljetti mattaväriin, kuten pronssi tai kupari hienovaraiselle ja vähemmän brassille.

Samettinauha

Napsautuspainikkeet

Välitön sidospisto teippi

Neula ja lanka

Lähde: Apairandasparediy.com heidän tarjoamansa blogiin askel askeleelle -suuntaa varten tai pyydä alueellista Borussia Monchengladbach Paita räätäliäsi auttamaan sinua tekemään saman.
2. DIY -talvitakki
Pysy lämpimänä ja tyylikkäänä tänä talvena käyttämällä muodikkaita talvitakkeja! Jos sinulla ei ole sellaista, meillä on käsite jaettavaksi tarkalleen kuinka tehdä oma DIY -talvitakki. Katso tätä uskomatonta tyyliä ja konseptia, kuten Eow!

[Samoin lue: Kuinka tehdä vaatteita itse: Taskuystävällinen DIY-opas! –
Lähde: ehow.comThis oli uskomaton konsepti vilttikerroksen valmistamiseksi, jota voidaan jäljitellä erilaisilla kankailla, tekstuureilla, kuvioilla ja tyyleillä – kuvitella niiden kanssa tekemäsi muotilausekkeet!

3. Trendikäs DIY -talvihattu
Söpö ja erittäin yksinkertainen tehdä, fleece diy talvihattuja eri väreillä sekä tyylejä voi olla muotilausunto Flauntille, jossa on väripopia, jota käytetään melkein millä tahansa. Lausunto puhuu myös hauskasta ja elämästä, samoin kuin voit kuulostaa myös lomakauden hengessä-punaiset, ympäristöystävälliset ja valkoiset! Kuten ClicketTyClak.wordpress.com on nähty
Lähde: ClickateClak.wordpress.com4. Suloinen DIY -talvihuivi
Huivit ovat joustavia muotiasusteita, jotka geelivät hyvin melkein minkä tahansa tyyppisten yhtyeiden tai haute -vaatteiden kanssa, joita aiot käyttää. Siksi, jos et halua ostaa huivia, voit tehdä oman DIY -talvihuivin kotona. Kuten Lydioutloud.com -sivustossa nähdään, tässä on käsite siitä, kuinka vanhan villaisen serape tai pusero hyväpalkkainen trendikkään villahuiviin!

Lähde: Kobietanaj.pl7. Keula -sukat
Mitä teet vanhan talvisukun parin kanssa? Kalasta ne trendikkäästi tänä vuonna keulan kanssa, jonka jokaisen heillä on!
Lähde: ModCloth.comto säveltää sisään ja ymmärrämme ajatuksesi näistä seitsemästä DIY -muodista talvilausekkeisiin, jotka osoitimme sinulle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *