Helpoja ehdotuksia hiusten värittämiseksi talossa

Jokainen fashionista haluaa kokeilla uusia suuntauksia, tyylilausekkeita ja muotiohjelmia. Upealta ylhäältä varpaisiin on huolenaihe, ja itsevarma tyyli on välttämätön. Nyt minulla on huolenaihe kysyä kaikilta muotikuvioita ja lausuntoja noudattavia fashionistasi – oletko koskaan yrittänyt värittää hiuksiasi kotona?
Muistatko nuo päivät sekä ajat, jolloin sinulla on rahaa, mutta mielesi on huolestunut paljon muotitaitoisilla ideoilla? Käsittelemme sitä – Charm Beauty -salongit tarjoavat sinulle pyöristetyt rasvakustannukset hiusten värittämiseksi. Tällaisia vakavia aikoja Fashionlady tuo erityispainon tarkalleen kuinka värittää hiuksiasi talossa tehokkaasti ja kustannustehokkaaseen hintaan.

[Lue myös: likainen vaaleanpunainen hiusväri]
Mitä hiusväriä valita
Intialaisia naisia on siunattu upeilla mustilla hiuksilla sekä valikoima ihon sävyjä, jotka vaihtelevat vaaleasta oikeudenmukaisuudesta lämpimään suklaaseen. Tällöin on erittäin välttämätöntä tunnistaa, mikä hiusväri sopisi hiuksillesi ja ihoäänet.

Tunne ihon sävy tunnistamalla, onko se lämmin vai viileä. Valitse asianmukaisesti näistä sävyistä:
Burgundia: Se on paras valinta ihmisille, joilla on oliivi ja keltaiset ihoäänet, samoin kuin sopii tummiin ihonväliin tytöihin.

Punainen: Valitse oikeudenmukaisemmalla puolella vaaleanpunainen tai kuparia.

Brown: Tämä on turvallisin väri, jonka voit valita! Jos sinulla on mahtava ihonväri, valitse rikkaat värit, kuten mahonki ja lämpimät ihoäänet voivat valita tuhkan ruskean.
[Lue myös: tarkalleen kuinka saada pullea posket]

Tehtäväluettelo ennen värjäystä
Strand -testi: Jos olet aloittelija hiusten värjäytymiselle, suorita säie -testi levittämällä väriainetta hiuksille, jotka ovat neljännesvuotias korvien takana. Kiinnitä korvan takana oleva nauha nähdäksesi tarkalleen kuinka väri näyttää ihollasi. Tämä menetelmä voit olla positiivinen ja ymmärtää tarkalleen kuinka hiuksesi huolehtivat värjäyksestä.

Ota väriaine pois märällä kankaalla puolet käsittelyajasta, tee se kuivaksi ja tarkista sitten hiuksesi paperipyyhkeitä vasten. Jos pidät siitä, mitä näet, se on ympäristöystävällinen signaali eteenpäin hiusten Tottenham Hotspur Paita värjäytymiseen.
[SC: Mediad]
Herkkyystesti: 2 päivää ennen väritystä, suorita tämä testi taataksesi, oletko allerginen minkä tahansa tyyppisille väriaineen komponenteille.

Puhtaat hiukset: takaa, että hiuksesi ovat puhtaita ennen hiusten värjäystä. Päästäksesi eroon hiusten muotoilutuotteista tai aikaisemmista väriaineista, tarjoa hiuksillesi syväpuhdistushoito päivässä ennen hiusten värjäystä.
Vaseliinin levittäminen: Levitä vaseliinia hiusrajalle, korville ja kaulalle ennen hiusten värjäystä, jotta värit ovat yksinkertaisempia iholta.
Menettely hiusten värjäytymiseen

Hiusväriaineen levittäminen
Ota puhdas kampa ja erota hiuksesi 4 eri osioon.
Pidä osiot erillään isojen kauneussalong -leikkeiden avulla.
Jakaa jokainen osa pieniksi alaosastoiksi, jotta varmistetaan, että väriaine sekoittuu hyvin.

Aloita juurilla ja työskentele sitten menetelmäsi kohti hiuksia. Jos teet päät ensin, niin päät ja juuret eivät vastaa yhtä hyvin kuin hajanaiselta.
Varmista, että levität väriaineen oikein hiuksiin sen sijaan, että vain värien hiusten yläkerrokset.
Lue laatikon ohjeet ja aseta ajastin sille, että hiukset olisi jätettävä värjäyksen jälkeen.

FYI: Älä koskaan tee virhettä jättää hiukset yön yli, kun se tuijottaa hiuksia. Jos jätät hiusväriaineen paljon enemmän kuin tarvittavaan aikaan, se kääntää hiukset kuiviksi ja raa’iksi.
Huuhteluväri hiukset
Poista ensin ylimääräinen väriaine kaulasta sekä otsaan paperipyyhkeellä tai märällä kankaalla. Hyödynnä suihkukorkki hiusten pitämiseksi häiritsemättä ja pidättäen väriaineen leviämistä.

Kun prosessiaika on ohi, pääse suihkuun ja huuhtele päätä käyttämällä kylmää vettä. Tilanteessa näet väriaineen pesun, älä paniikkia, koska se on täysin luonnollista ja tapahtuu Eintracht Frankfurt Paita huuhtelun aikana.
Huuhtele vain ja estä hiusten peseminen 24–48 tuntiin värjäyksen jälkeen. Tämä odotus auttaa väriainetta imeytymään hiusakseliin.
Kuivaa hiuksesi luonnollisesti ja estä lakon kuivumista. Tämä menetelmä hiukset pysyvät silkkisinä Juventus Paita ja kiiltävinä.

Älä alista vasta värjättyjä hiuksia auringossa ainakin päivän ajan.
Pese hiuksia 24-48 tunnin kuluttua shampoosta sekä värjäytyneistä/värillisistä hiuksista tarkoitetulla hoitoaineella. Tyypillinen hius shampoot nauhat hiukset pois väristä.
Levitä hoitoaine 5 minuutiksi, jotta hiukset tekevät sileä, kiiltävä ja silkkinen.

Värjättyjen/värillisten hiusten välittäminen
Värilliset hiukset tarvitsevat sekä hoitoa että hoitoa. Hyödynnä värillisiin/värjättyihin hiuksiin tarkoitettuja erityistuotteita, jotta hiukset kiinnitetään vaurioista ja hiusten menetyksestä.
Joten milloin aiot kokeilla hiusväriä?
Tässä on video, joka tarjoaa sinulle ehdotuksia siitä, kuinka hiukset värittää talossa avuksesi. Katso!

Kerro meille tarkalleen miten se menee, ja jaa hiusväritys House ExpessäRenssi kanssamme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *