Metsästys: Low korkokengät

Nämä ovat joitain suosikki mukavia matalakorkoja työhön vuodesta 2022! Yksi Tottenham Hotspur Paita / kaksi / kolme / neljä (myös Ferragamo, MMLF ja Sarah Flynt!)

Toki, me kaikki tiedämme, mitä perustiedot -ammattilaisten odotetaan olevan kaapissa, mutta jos ostat yhden ensimmäistä kertaa tai korvaat sellaisen, jonka olet käyttänyt maahan, voi olla tuskaa löytää täsmälleen paras inkarnaatio kaupoissa. ”Metsästyksessä” etsimme kaupat perustuotteesta, joka jokaisella naisella pitäisi olla.
Emme ole tehneet tyylikkäitä matalien korkokenkiä (2,25 ″ tai alle!) Pitkän aikaa (2014, 2013, 2012), joten ajattelin kerätämme muutamia tänään. Absoluuttinen suosikkini tässä tilassa on Stuart Weitzman Poco kantapää – mielestäni todellakin 1,75 ″ kantapää on paljon mukavampaa kuin monet balettihuoneistot, ja kun uudet värit ilmestyvät joka kausi, näyttää siltä, että jonnekin on aina hyvää myyntiä (olen aina Tarkista Amazon tai ensin klo 18.00. Tällä hetkellä Amazonin hinnat ovat jopa 185 dollaria ja klo 18 niin alhaiset kuin 106 dollaria.).
Silti ajattelin pyöriin joukon …

Hyvät naiset, mikä on suosikkisi matalakorkopari? Oletko ostanut viime aikoina tai käyttänyt vanhempaa paria maahan?
{Aiheeseen liittyvä: Mataret alaston pumput työhön}
Nämä ovat joitain suosikki mukavia matalien korkokenkiä työhön vuodesta 2022! Yksi / kaksi / kolme / neljä (myös Ferragamo, MMLF ja Sarah Flynt!)

Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkit ja Brighton & Hove Albion FC Paita Corrette® voi ansaita palkkioita tämän viestin linkkien kautta tehdyistä ostoista. Katso täällä paljon lisätietoja. Kiitos paljon tuestasi!
(Utelias muille mustien pumppujen kierroksillemme? Useiden tiettyjen kengien lisäksi, jotka on käsitelty oppaassa mukavilla korkokengillä Roundup), 2012 (alle 250 dollaria) ja 2008, samoin vuoden 2018 ja vuoden 2016 ja 2010 mukavuuskeskeiset kierroksemme ja ammattilaisten kengät pitkien koon viestimme.)

Alla oleva sisältö todennäköisesti antaa kenkiä, joita ei ole enää saatavana!
Kuulin ensin lukijoilta Calvin Klein Diema -pumpusta yhden keskustelun aikana mukavista pumppuista, ja se on yksi niistä kengistä, jotka eivät koskaan näytä Club Tijuana Paita menevän varastosta tai tyylistä. Voit ostaa ne täyden hinnan 69 dollarilla klassisilla väreillä Zapposissa; Klo 18.00 ja Amazonilla on molemmat vanhemmat värit jopa 35 dollaria. Toinen hyvä vaihtoehto tässä erittäin alhaisessa hintaluokassa: ainoa yhteiskunta Desi (enemmän värejä tuotemerkin sivustolla.)

Trotters on brändi, joka tunnetaan mukavuudestaan, mutta niillä on paljon paljon tyylikkäitä, klassisia tyylejä kuin lukuisilla muilla ”mukavuusmerkeillä”, kuten Arche, Geox jne. Olen esittänyt 1,25 ″ korkean Paulina -pumpun, mutta Prima Slingback on toinen loistava vaihtoehto (prima on joukossa paljon enemmän värejä, kun taas Paulina on saatavana paljon neutraalimpiin väreihin). Sekä Paulina että Prima ovat kapeat, keskisuuret ja laajakokot 5-12. Paulina on 99 dollaria (mutta yli klo 18.00 vanhemmat värit ovat jopa 35 dollaria). Ravittimet Paulina

Kors -linja Flex -pumppuja on ollut lukijan suosikkeja jonkin aikaa, joten olin innoissani nähdessäni, että ne ovat nyt 2,25 ″ korkeudessa. Niitä on saatavana mustana ja beige-patentissa 99 dollarilla, koot 6-11. Michael Michael Kors Mk-Flex -pentupumppu

Clarks on aina loistava vaihtoehto mukaville korkokengille, ja rakastan todella tyylikästä ilmettä näille 2 ″ korkokengille ja tekstuurille. Niitä on saatavana mustana ja ”vyöruusu harmaa käärme” Zapposissa koossa 5-12. (Huomaa, että Anne Kleinin fabulistipumppu on hyvin samanlainen pumppu, jossa on tonnia positiivisia arvosteluja, mutta vain 79 dollaria). Clarks Sage Glamour

OOOH, kaunis: Nordstromilla on useita värejä Jimmy Choo ‘Aza’ -pohjalle varpaiden pumppulle, mutta olen tietysti kuvassa olevan ”valtameren” fani. (Nämä sattuu olemaan myös halvinta eri vaihtoehdoista-kuviteltu kenkä on 550 dollaria, mutta muut värit/materiaalit ovat jopa 795 dollaria.) 2 ″ pumppuja on koot 4-10,5. (Jos etsit jotain paljon dekadenttista kuin 110 dollarin kenkä, mutta vähemmän dekadenttista kuin 550 dollaria – todella, tutustu Weitzman Pocosiin.)

Olen kuvitellut Salvatore Ferragamo Neissa -tapahtumaa, mutta toinen loistava vaihtoehto on melidi – ne molemmat näyttävät minulle paljon tyylikkäiltä kuin klassinen Vara -pumppu. Lukijat ovat korostaneet Ferragamo -korkokengien mukavuutta, koska blogin alku – minun on selvästi otettava askel pian. Nämä ovat 650 dollaria Zappos Couturessa.

Kuten tämä ominaisuus? Katso muut viimeaikaiset erät! Uionteltava muille tämän kierroksen eristä matala korkokengistä? Teimme ne vuonna 2012, 2013, 2014, 2015.
(L-all)

Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömainontaohjelmaan, joka on kehitetty tarjoamaan meille mahdollisuuden ansaita maksuja linkittämällä Amazon.com- ja sidossivustoihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *