5 erityyppistä alialueita, jotka jokainen ihminen haluaisi vaatekaappissaan

5 erilaista alapähkinöitä, joita jokainen ihminen haluaisi vaatekaapissaan
11.11.2016, lähettänyt Alanic Global
Aivan kuten maksat paljon aikaa ostaessasi vaatteitasi, myös alapähkinösi on erityisen huomion arvoinen. Hiki ja kosteuden ottamisen lisäksi ne tukevat myös sukupuolielimiä lisäämällä luottamustasi edelleen. Tämän lisäksi ne ovat varsin arvokkaita kylmällä säällä vartalon lämpimänä. Vihdoinkin jokin alapähkinö on kehitetty erityisesti eroottiseen tarkoitukseen. Jos kaikki nämä tiedot eivät riitä sinulle, aseta silmäsi seuraaviin pisteisiin erityyppisistä alushousuista.
Alushousut
Lihoissa on tyypillisesti joustava vyötärönauha, joka tarjoaa hyvin vähän peittävyyttä, jolloin jalat ovat peittäneet kokonaan. Y -muotoisen kärpän edessä ja riittävästi kankaalla pakaran peittämiseksi reiden alkuun saakka ne tarjoavat sukupuolielimille maksimaalisen mukavuuden ja ovat suhteellisen vähemmän alttiita nousemaan ja niputtamiseen kuin muihin tyyppeihin. Nämä ovat erityisesti hyvä valinta miehille, jotka haluavat laittaa parin matala- tai iho-farkut.

Bokserit
Teini-ikäisten tai murrosikäisten miesten mieluummin nyrkkeilijöiden shortsit ovat löysät ja mukavat, mutta tarjoavat hyvin vähän tukea sukupuolielimille. Ne sisältävät joustavan nauhan, joka liikkuu vyötärön ympärillä sekä suoraviivainen jalan aukko, joka kattaa reiden osan.

Nyrkkeilijöillä on taipumus rypistyä pohjien alla, etenkin tiukkojen liikkeiden aikana, mikä tekee niistä huonosti soveltuvia harjoituksiin. Lisäksi niiden käyttäminen tiukasti asennetuilla vaatteilla tai yrityspukuilla tulisi myös välttää, koska ne tyypillisesti paljastavat huomattavia pikkuhousulinjoja pohjan alla. Pikemminkin ne toimivat hyvin löysillä housuilla, kuten suorat farkut ja khakis.
Runkoja tai nyrkkeilijöitä
Sekoittamalla sekä nyrkkeilijöiden että alushousujen parhaat toiminnot, ne sisältävät kapenevat leikkaukset ja tukevat kunkin sopivuuden, jotta ne sopivat tyypillisesti tiukempiin housuihin tai räätälöityihin pukuihin työhön. Yksi nyrkkeilijöiden alushousujen merkittävimmistä eduista on kuitenkin se, että ne eivät vain tarjoa erinomaista tukea sukupuolielimille, vaan myös antavat luottamusta etenkin käyttäjille, jotka ovat hiukan ylipainoisia.

Bikinit
Aivan samanlaisia ​​kuin alushousut, nämä tyypillisesti sisältävät vatsan vyötärönauhan alapuolelle, joka jättää koko reidet paljastuneiksi, mikä tekee niistä loistavan valinnan niille, jotka haluavat näyttää hyvin koulutetut jalat.

Ne yrityksen omistajat, jotka haluavat sisällyttää nämä ranta -tyyliset kappaleet varastoihinsa, voivat ottaa yhteyttä tunnettuihin miesten alapähkinöiden tukkumyyjiin verkossa ja sijoittaa ostonsa irtotavarana.
Hihnat
Hemmottelut, jotka tunnustetaan vain eroottiksi alusvaatteiksi, on nyt tulossa paljon enemmän ja paljon suositumpia kuin olennainen miesten alusvaatteet. Tarjoamalla suhteellisen hyvin vähän peittoa kuin muut, ne kykenevät peittämään sukupuolielimet vain pienessä pussissa jättäen pakaran posket paljastuneiksi.

Koska alushousujen tyylejä on useita, jotka ovat saatavana USA: n tukkumyyntivalmistajissa, myyjien tulisi valita ne, jotka sopivat heidän vaatimuksiinsa värien, kuvioiden ja materiaalien mieltymysten perusteella.

Tunnisteet:
miesten alusvaatteet
Miesten alusliutausvalmistajat
Miesten alusleikkaustoimittajat
Miesten alus liching tukkukauppiaat
alusvaatteiden valmistajat USA
tukkumyynnin alusvaatteet
Tukkumyyntivalmistajat USA

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *