Sponsoroitu: Nordstrom -etukortin

elokuu 2022 -päivitys: Nordstrom -vuosipäivän myynti on päättynyt vuodelle, mutta pysy kuulolla seuraavaa suurta myyntiä varten. Tunnettu NAS: lle? Tarkista tämä sivu saadaksesi lisätietoja siitä, miksi se on vuoden paras myynti.) Ilmoita uutiskirjeemme pysyäksesi kaikkien tärkeimpien työvaatteiden myynnin päällä tai tarkista viimeisimmän työvaatteiden viimeisimmän myynnin kierto!
HUOM. Tätä julkaisua sponsoroi Nordstrom, mutta kirjoittanut tavallinen ystävällinen bloggaaja Kat Griffin.
Joten tässä on likainen bit -salainen Tärkein syy pitää kiinni? Odotan yleensä myymäläkortin hankkimista, kunnes aion tehdä huomattavan ostoksen (tyylikäs laukku, erityisen suuri tilaus jne.), Koska useimmat myymäläkortit antavat sinulle erityisen diskonttokoron vain päivänä, jolloin osoitat. Tarkasteltuaan Nordstrom -hyötykorttia hiukan tarkemmin, kuitenkin:
Kortin jäsenet ansaitsevat 2 pistettä Nordstromissa käytetyn verkon dollarin kohdalla Nordstrom -luotto- tai Bayer 04 Leverkusen Paita maksukortillasi.
Jokainen 2000 pistettä ansaitsee sinulle 20 dollarin Nordstrom -setelin, joka kuluttaa mihin tahansa Nordstromissa. Kortin haltijat saavat varhaisen pääsyn vuosipäivän myyntiin, jotta he voivat tehdä ostoksia Internetissä ja kaupoissa ennen jokaista.
Hanki 20 dollarin bonustarjous, kun kulutat 100 dollaria Nordstromissa Nordstrom -kortillasi hakeessasi päivänä. (Nudge Nudge!)
Voit saada korvauksia joillekin tai kaikille Nordstrom -ostoista koskeville muutoksille Nordstrom -huomautuksella maksun tarkkaan dollarin arvoon. (Palkintoja on erilaisia, ja korkeamman tason jäsenet voivat saada enemmän muutoksia korvauksiin.)

Ja sitten, kun vuosi, voit myös valita päivän Montpellier HSC Paita kolminkertaisten pisteiden ansaitsemiseksi – joten jos haluat käyttää sitä päiväksi, kun ostat vuosipäivän myyntiä, saat vielä enemmän pisteitä kuin tavallisesti. (Voit vain napsauttaa ruutua kassalla valitaksesi kolminkertaiset pisteet sinä päivänä, tai voit soittaa myymälään asentaaksesi päivän käyttääksesi niitä henkilökohtaisesti.
Asiakaspalvelun edustaja, jonka puhuin, huomautti, että kolminkertainen pistepäiväsi on todella helppoa – se ei ole ongelma rutiininomaisena; Kerro heille vain päivä. Kolminkertaiset pisteet voivat soveltaa sekä myymälöihin että Internet-ostoihin, jos ne tehdään täsmälleen samana päivänä.) (Kun siirrät ”ylös” jäsenyyden tasoa, voit ansaita enemmän kolminkertaisia ​​päiviä.)
Menin ilmoittautumisprosessin mukana alle 10 minuutissa (olisi ollut nopeampaa, jos minulla olisi ajokortti tietokoneella kanssani), ja koska käytin Nordstrom.com -tilini kanssa, tiedot on jo tallennettu minun Tili ja minä voin jo aloittaa pisteiden ansaitsemisen (ja saada pääsy myyntiin). (Kortti on saatavana postissa 7-10 päivässä.) Makea!
Lukijat, oletko innostunut Nordstrom -vuosipäivän myynnistä? Kortinhaltijat, mitä ostoksia toivot tekevän?
Sosiaalisen PSV Eindhoven Paita median luotto: julkinen alue.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *