Mitä voit odottaa Superior Rugby League Jersey Makerilta

, mitä voit odottaa Superior Rugby League Jersey -valmistajalta
22.4.2018, julkaissut Alanic Global
Monet pienet vaatekappalepalvelut Virhe amerikkalainen jalkapallo rugby liigalle. Tämän sekaannuksen lisäksi he saavat väärän irtotavarana. Vaikka molemmat urheilulajit eroavat lievästi, paljon enemmän tai vähemmän samanlaisia ​​sääntöjä, Rugby Leagues USA on erilainen kuin Football Jersey USA.
Rugby League -paidan laatu
Rugby League on paljon laajempi kuin amerikkalainen jalkapallo, ja niiden välillä on vähemmän taukoja. Tämä edellyttää erityyppisiä kuluja.

Kankaat – Rugby Tee -paitavalmistajat hyödyntävät tuotteitaan sekä puuvillaa ja polyesteria. Vaikka puuvilla tekee teepaitosta pehmeän ja mukavan, polyesterillä on oma istuvuutensa. Polyesteri tekee kulumisesta paljon liukkaa, joka helpottaa sekä vetoa ja taisteluita vastaan. Ne ovat jonkin verran tiukempia että pysyvät kehossa. He eivät myöskään iota vettä ja mutaa. Tämä pitää Jerseyn erittäin kevyenä koko pelin ajan.
Kaksi lajiketta
Rugby League Tee -paidat USA on laajalti saatavana kahdella lajikkeella- yksi on luotu sekä räätälöity tyydyttämään ammattilaisten tarpeet, kun taas toinen on faneille. Heidän ulkonäkönsä yleensä

Pelaajille- asiantuntijoiden paidat ovat paljon yksinkertaisempia tyylien ja värejen suhteen- yleensä kaksi väriyhdistelmää. Lisäksi kankaista polyesterin osuus on jonkin verran enemmän kuin puuvilla. Tämä tekee teepaitosta paljon tiukemman että kevyen.

Faneille – Rugby League Tee -paidat USA tuottivat fanit ovat vain erittäin tyylikkäitä. Ne ovat yleensä koko hihan teepaitoja ja valmistetaan suuremmalla puuvillassa. Niitä on saatavana vaakasuorissa tarkastuskuvioissa kahdessa väriyhdistelmässä. Tämä kuluminen on vain parasta kesäaikana ja on usein ensimmäinen vaihtoehto kaikille harrastusaikaisille pelaajille ja amatööreille.

Erilainen amerikkalaisen jalkapallon kanssa
Yksi ilmeinen ero rugby -liigan ja amerikkalaisen jalkapallon käytön välillä on, että myöhemmässä on paksu pehmuste. Tämä tyyny pelaajien kyynärpäät ja polvet sekä välttää ne kaikenlaisista vammoista. Asiantuntijavarusteet ovat myös paljon värikkäitä, ja siinä on erilaisia ​​malleja. Rugby -liigan kuluminen on päinvastoin ilman minkäänlaista pehmustetta. Ne ovat paljon helpompia ja yleensä koostuvat paidat ja shortsit. Jopa monta kertaa kypärää ei käytetä.

Joten jos aiot laajentaa urheilutarvikkeitasi, ota yhteyttä tänään Rugby Tee -paitojen valmistajiin. samoin kuin seuraavan kerran, kun asiakkaasi tekniikka sinulle Rugby League -paidat USA: lle, tarjoa heille tarkalleen, että et amerikkalaisen jalkapallon kuluminen.

Tunnisteet:
Rugby League Jersey -tukkumyynti
Rugby League -paidanvalmistaja
Rugby League -paidat USA
Rugby League Tee -paidat USA
Rugby tee -paitavalmistajat

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *