Isänmaallinen Ulkonäkö voit käyttää Kaikki kesäaikaan

Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä julkaisu voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Vuosittain itseluottamuksensa Day tuo oman juhlallinen tyyli etualalle. Vaikka 4 heinäkuu muoti ei ole koskaan pois muodista Yhdysvalloissa, se saavuttaa huippunsa suosion juuri nyt. sekä ymmärrät, miten se on, kun ei kausivaihtelusta mukana – sinun täytyy tehdä ostoksia nopeasti saada parhaita paloja.

Olipa aiot grillata tai lyömällä lähin paraati, Huomasimme joitakin ihastuttava sekä juhlava Americana kappaletta sinua varten. Parasta on, kaikki nämä 4 heinäkuu kuvansa ovat alle $ 40!

4 heinäkuu Picnic Outfit

Et voi käyttää tätä lovea ylä- jos vaatimus kattavuus, mutta se ei saa tyyli uskottavuus siitä, että älykäs! Pop tätä hauskaa, Amerikan lipun leikattu t-paita ($ 16) yli oman bralette piknikille, tai käyttää sitä viileässä-tyttö uida peittelyä rannalla. vain ei katkea muistaa aurinkovoidetta, ellet halua kestävä kunnianosoitus lipun selässä.

Voit yhdistää tee yksinkertainen pari denim Bermudasortsit ($ 25 at GAP). Kevyempi Pesula on rennompi tunnelma, sopii mainiosti omavaraisuutta päivän piknikille.

Ankkuri teidän punainen, valkoinen sekä sininen kokonaisuus, jossa on raikas, puhdas pari valkoista Keds. Nämä ovat mestari Originals varten $ 40.

4 heinäkuu ranta Outfit

Uida asettaa se porukka liian

Mitä vähemmän käytännön naiset rannalla on pukea tähtiä sekä raidat kolmio puku, joka on aina hitti 4.. Kuitenkin pidän tankini / uida lyhyt combo äärimmäistä asu monipuolisuutta. poimia tämä kokonaisuus Target alle 50 $. Käytä sitä vedessä, jotta lentopallokenttä tai kahvilassa.

Tough-sandaalit

Kun siihen lisätään vielä pari kestävä sandaalit kirkkaan punainen, olet niin ikään valmis ottamaan improvisoitu vaellukselle. At $ 70 Teva Hurricanes ovat hieman splurgy sandaalien kuitenkin ihastut käyttänyt niitä. pitää ne noin päiviä kun sinulla hyviä kävely ohjelmasta – he loistava mitään valoa vaelluksille pääkaupunkiseudun tutkimiseen.

Isänmaallinen Post-Party

Jos olet haluton menemään täyden tähdet-ja-raidat pelossa ostaa kertakäyttöisiä pala, missä vain Americana innoittama asu sijaan. Tämä painike alas, hermostuttaa pitkähihainen paita puku on sekä trendikäs sekä isänmaallinen, kiitos punaisen sekä sininen pystysuoria raitoja. Se tarjotaan Venus.com XS 3X for $ 33.

Ja bonus, tämä puku toimii sekä Hurricane sandaalit tai valkoinen Keds yllä.

americana Tarvikkeet

Tärkeä raahata

All American Isänmaallinen Flag kangaskassi, $ 15, Amazon

Jokainen juhla nainen tarvitsee raahata. sekä tämä isänmaallinen laukku on take on $ 15. Köysi hihna on kestävä sekä magneettinapilla pitää mahdollisuutesi ’n päissä turvata sisälle tilava raahata.

Jäähdyttämisprosessin pyyhe

Ulkona kokoontuminen heinäkuussa saattaa saada höyryävän sekä hikinen. Kun vedät Yhdysvaltain lipun jäähdytys pyyhe ($ 15) ulos raahata, olet todennäköisesti näkyvin vieraana juhlissa. Pyyhe jäähtyy 30 astetta alle tyypillinen ruumiinlämpö kun se kuivana, purista se sekä snap sitä muutaman kerran. saada jopa kahden tunnin jäähdytyksen toiminta, sekä sitten uudelleen liota sekä kiinnittyvät uudelleen.

Ja tässä on yksi viime vihje päättää, mitä kulumista 4. heinäkuuta: punainen, valkoinen ja sininen lippu malleja yleensä toimivat parhaiten iskevä lisävarusteita pariksi hillitymmän asu. Jos menet yli laidan tähtiä sekä raidat, juuri voi jakaa muiden juhlijat huimaus.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *