Kyllä, paksut tytöt voivat käyttää värillisiä farkkuja

Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Kun pyysin kirjoittamaan värillisiä farkkuja, jos olet plus-kokoinen, Kathryn ja kaikki Kinda katsoi minua hieman outoa. Okei, paljon outoja. Pohjimmiltaan he ajattelivat, että se voi olla kuin joku, joka haluaa kirjoittaa autoista, jotka eivät olleet koskaan ajoittaneet yhtä. Mitä ehdotuksia ei olisi plus-kokoinen itseni mahdollisesti tarjota värillisiä farkkuja plus-kokoisille naisille? Paljon.

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Hyvät, tässä on pieni salaisuus: siellä oli ollut 70 enemmän kiloa minua. Jep. Joten tiedän joistakin haasteista plus-kokoiset gals voi kohdata heidän pyrkimys 1. Etsi mahtavia tyylejä ja 2. Käytä niitä hyvin.

Astu syrjään, laiha minnies; Curvaceous kehykset voivat myös täysin rock värillisiä housuja.

Näin näyttää työhön:

Kuinka käyttää värillisiä farkkuja

Me kaikki rakastamme saada hyviä sävyjä

Sininen olemus värillinen Twill Skinny Farkut, 98 dollaria Nordstromilta

Kevyt värit tekevät jotain näyttämästä suuremmalta. Hyvä seinään väri studiohuoneistossa, ei niin paljon kehon tietoisessa. Pysy kaukana vaalean sävyt, kuten kevyt keltaiset tai pehmeät persikat; Olemme tummat vihreät, syväpurput ja intensiiviset blues. Tummemmat sävyt taipuvat “sileät” kuoppaisista paikoista tai vähentävät pullistumista.

Heittää sopivaksi

DKNY Jeans Plus koko SOHO Skinny Maui, 98 dollaria Zappos

En välitä, mitä tyyliä on tai missä kokoa olet, yllään väärä koko voi näyttää, hyvin, naurettavaa. Käytin yrittää puristaa koko 20 itseään 18: een (“Oh, C’mon”, luulisin “, se on vain yksi pieni koko pienempi”) ja kun se toimisi, päädyin paljon enemmän Hoochie kuin kuuma, puhumattakaan tunne hyvin epämukavaksi. Ja se toimii toisinpäin. Menossa liian iso piilottaa nämä käyrät-flaunt että bod, älä peitä sitä ylös.

Tyyliä

Liinavaatteet, 34,50 dollaria AshleyStewart.comista

Rakastamme fleed jalat heidän kykynsä pukeutua asioihin ja luoda jalan pidentämistä yhtenäisyyttä. Materiaalin jatkuva virtaus on lonkka-tope täydellisyyttä plus-kokoisille naisille, jotka haluavat paljon enemmän jalkaa.

Kaiken huipuksi

Vince Camuto sekoitettu tulostussäiliö, 79 dollaria, Nordstromilta

Okei, joten haluamme todella käyttää värillisiä housuja, mutta jotkut meistä ovat paljon enemmän vatsan osastolla kuin jalkaosastolla. Mitä tehdä? Kiitos, kiitos painetut säiliöt (kädet ulkonevat, toistuvat kumartumisen arvostus)! Kuviot piirtää silmät ylöspäin ja pois ”ongelma” alueita. valitse ne joilla materiaalia, joka alittaa vyötäröllä kattavuus kaikissa parhaat paikat.

Näkymä takaa kattavuus

Bellatrix välilehti hihassa, $ 68 Nordström

Vakavasti, onko kukaan tällä planeetalla, jolla ei ole joitakin ongelma niiden pusku? Tarkoitan, kukaan tiedän on Butt mallia tai strutting ympäriinsä remmi bikinit (vaikka olinkin nähdä 85-vuotiaan miehen urheilua katsomaan vesipuisto kerran, mutta muisti silti anna minulle yön kauhut, jotta keskustelu tulee pysäyttää parhaiten täällä, kiitos paljon).

Joka tapauksessa, meillä kaikilla on ongelma sen kanssa, ja joissakin tapauksissa parasta on peitellä roskaa tavaratilaan ja lopettaa tältä päivältä. pariksi hiney-piileskelee korkea-matala top jollainen edellä värillinen housut ja voila! Butt-be-mennyt.

On suosikki pari värillinen housut? kerro meille siitä ja kerro meille, mitä tehdä, jotta ulkoasua työtä.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *