Kuinka väri koordinoi asut parempaan tuulella

Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Katsotaanpa se – maanantai aamuisin ovat vedä. Viikonloppu tehdään. Työviikko on alkanut. ja minä harvoin tuntuu pukeutumaan parhaaseeni. Tämä menneiden maanantaina päätin vaihtaa sen.

Tämä viesti voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Sen sijaan, että pääset minun mennä pimeä denim ja neutrally toned top, laitan kirkkaan oranssin puseron vaaleanruskean tweed housut. Tuloksena oli melko miellyttävä. Yhdistettäessä korkean energian oranssia maadoitusruudulla, tunsin innostuneita ja keskittynyt päiväksi.

Värin takana oleva psykologia ilmoittaa, että jokaisella sävyllä on erilainen, joka liittyy tiettyyn tunteeseen. Kun tiedät perusteet sävyjen takana, ymmärrät, miksi saatat joutua vaihtamaan tuntemattomia mustia rauhalliselle laventelille myrskyöllä. Katsotaanpa 5 väriä nähdäksesi, miten voit käyttää niitä parempaa tunnelmaa.

TBF: n opas värilliseen koordinointiin parempaan tunnelmaan

Champagne maku Cape Blazer saatavilla Nastygal.com, 58,00 dollaria

Punainen on teho väri, joka edistää toimintaa ja intohimoa. sopii tulen sävyyn, jotta maailma, jota olet pysäyttämätön. (Ellei tietenkään odota punaista valoa.)

Jessa Balet Flat saatavilla Solesociety.com, $ 59.95

Oranssi on korkea energiaväri, joka säteilee lämpöä ja innostusta. pari samanlaisia ​​sävyjä, kuten kulta tai punainen, jotta optimismi, tai tasapainottaa tehoa neutraaleilla, kuten beige tai harmaa.

Cherokee® Naisten Pintuck hihaton alkuun, saatavilla osoitteessa Target.com, 16,99 dollaria

Lavender sanoo Serenity. Häikäinen väri eleganssia ja kauneutta, se on mitä pukeutua, kun tunnet ylivoimaista. Lisätään ylimääräinen pop, lisää kosketus turkoosi, joka on toinen väri, joka hämmästyttää sinua alas.

Faux Leather Moto Jacket, saatavilla CharloTterusse.com, 39,99 dollaria

Ruskea on maanläheinen ja vakaa. Se on mukavuusväri, ja se voi auttaa hermoja, kun tarjoamme vahvan perustan paljon pyörän väreistä.

Ohut leikattu kaksinkertainen kudonta housut saatavilla Gap.com, 49,95 dollaria

Valkoinen, kuten morsiamen puku tai vauvanesie, on kyse puhtaudesta. Totta, että jokaisen valkoisen ensemble voi olla hieman vaarallinen vuotoosastossa, mutta lämpimässä lauantaina iltapäivällä ei ole parempaa tapaa sanoa hei siellä kevät!

Mitä mieltä olet ajatuksemme värin koordinoivista asuista antaa sinulle mielialan tehon? Kerro meille kommenteissa!

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *