Mood-nosto Spring & Summertime Style Style Ann Taylor

Sundress on lämmin sää, joka on välttämätöntä, että kaikki rakastavat. Ei ole paljon helpompaa heittää, johon olen syvästi arvostanut, että aikani on miehitetty kokopäiväisen tehtävän sekä kokopäiväisen vauvan kanssa. Ann Taylorin epäilemättä sai Sundress Game voitti tämän vyön Midi Shirtdressin kahdella perinteisellä värillä, mutta valitsin musta, koska … Alas Olen kuka olen. Se on ikävä siluetti lämpimässä sääolosuhteissa, että saat tonnia kulumista, koska totuus, että se on niin oikea monenlaisiin toimintoihin. (Tiedät, kun aktiviteetit ovat asianmukaisia ​​uudelleen.) Kampu tarjoaa upeat kankaalle lisävarusteille, sekä Ann Taylorilla on myös pata (tai todella Gingham).
En voi päästä yli haalistuksen tämän hihnan. Solki on bambu, samoin kuin kudottu kuvio vie minut välittömästi tuoleihin aurinkoisen patio, Aperol Spritz kädessä. Straw-rakenne on jotain, joka voi mennä myös rento, samoin nopeasti, kuitenkin Ann Taylorin järkevästi sekä rakennettuja lisävarusteita pitää asiat kiillotettuna. Esimerkki: Tämä olkapää, jossa on solmun yksityiskohdat. Aion vain käyttää tätä asiaa noin 10 000 kertaa tänä kesänä, jätän kotiin vai ei.

Ann TaylorBelted Midi ShirtDress

Ann Taylorbamboo soljen kudottu midsektiohihna

Jalkaallani, pari kesää sandaalit (kuten tämä pari), jotka ovat jotenkin hauskoja kuin ne ovat tyylikkäitä, samoin kuin pienet mustat pom-pomit ovat selvästi siellä tarkkailee sinua aina, kun katsot varpaat. Pussin edessä on mahdollista, että olen löytänyt kesän kauneimman holdin Gingham Print sekä keula yksityiskohtaisesti. Vastaavat laukuni (koska miksi ei) ovat Ginghamin pari vähentävät korvakoruja helmi yksityiskohtaisesti, joka on tervetullut näkökohta riippumatta siitä, missä olet menossa tai mikä on esityslistalla.

Lämpötilat nousevat ja aurinko paistaa pidempään joka päivä, rikas kuin minä tein päätöksen nauttia hieman päivämäärän yöllä takana patio viime yönä sekä kaveri tunsi hienoa käyttää jotain, joka ei ollut hikee tai harjoitusvaihde. Teho saada pukeutunut, y’all. Se on todella jotain. Joten, onko menossa sijainnit lähitulevaisuudessa tai ei, heitä tämä ulkoasu, ota seka juoma ja päätä takaovesta. Springtime on se, mitä me teemme!

Ann TayloorStraw Headband

Ann Taylorgingham Pearlised vähentää korvakorusta

Ann Taylorgingham Bew Clutch

Kiitos Ann Taylorin sekä ShopStyle kumppanuuden tähän viestiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *