True Confessions: Wear vääriä Ripset

Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Lyön vetoa ei ollut liian kauan sitten katsoin lehdestä tai näki ripsiväri kaupallinen jossa mallin silmäripsiä olivat aina kattoon ja väite oli, että ”Triple Lash erittäin pitkä” Mascara teki sen. Löysit sama ripsiväri kaupassa ja soveltanut sitä omalla ripset, ja sai puoli vaikutus. Tämä johtuu siitä, että todellinen salaisuus on väärä ripset.

Vääriä ripset anna silmämeikki joka lisää volyymia ja syvyyttä. He todella päätteeksi ulkoasua ja lisätä, että ylimääräistä kiillotettu näyttää meikkejä, joka todella erottuu.

Halua upea silmämeikki joka erottuu kilometrin päässä? Haluatko kustannustehokkain tapa tarkastella kamera valmiina koko ajan? Haluatko todellinen salaisuus julkkis meikki? luottamus ja usko, se on kaikki ripset.

Miksi I Love vääriä Ripset

He Kustannustehokas

Olen varma, että vääriä ripsiä siellä, että kustannukset yli 50 $, mutta hinta ei ole tekijä loistava ripset. Huomaat, että jotkut parhaista tuotemerkit falsies ovat varsin saavutettavissa, onko löydät ne irtotavarana eBayssa tai mennä paikalliseen Kosmetiikkamyymälä tai apteekki ja ostaa niitä pari kerrallaan. Tuotemerkkejä kuten Ardell ja Modlash alle kymmenen dollaria, ja upeaa ketään.

Lisäksi ripset itse, tarvitset myös liimaa. monet silmäripset sarjaa on liimaa mukana. Monen merkkejä, voit pestä liima ripsien ja käyttää niitä uudelleen, saada vielä enemmän bang for your buck.

Helppo levittää

Parin YouTube-videoita ja harjoitusta, voit hakea ripset. Saatat olla hieman kömpelö aluksi, mutta kun saat tekniikka alas, se on enintään kymmenen minuuttia lisätään kauneuden rutiinia. yksinkertaisesti linja ripsien liimalla, anna liiman saada tahmea, ja sovelletaan asiakkaan ripsien linjan. Varmista, että vääriä ripsiä sulautuvat oman ripset. sovelletaan eyeliner ja ripsiväri, niin olet valmis.

Kuva kohteliaasti Shutterstock

Jos haluat vielä enemmän erinomainen ilme, sovelletaan luomiväri etukäteen. Voit myös tarkistaa paikalliselta kauneushoitola, että on silmäripset osana palveluaan valikosta. Getting ripset tehty salonki on loistava vaihtoehto tehdä niitä itse, jos vain laittaa ne juhliin.

lajike

Älä mene lankaan: vääriä ripset tulevat kaikki muodot ja koot. On lyhyillä, pitkiä, extra lyhyet ja pidemmät niistä. On liioiteltu niitä, joilla on paljon glitter ja höyhen niitä pukuja ja juhlia. jopa avantgardistisessa ripsien ovat suhteellisen edullisia. Shu Uemura on kaikenlaisten ripsien kaikissa tilanteissa. Piristä ilme joitakin mahtavia lashes- se tulee todella tehdä kaikki ero!

Yhteensä Face Transformation

Kuvan kautta People.com

Katy Perry, Kim Kardashian, Beyonce ja Rihanna kaikki käyttävät niitä. Miksi? koska he tekevät kasvoja kamera valmiina, hetkessä! Ne ovat myös keskeinen välttämättömyys kuvia ja lavalla, jossa kirkas valo pyrkii tekemään silmät pesuallas ja katoavat. Ripset tummentaa silmät ja todella lisätä, että ylimääräinen pop.

Jos ylimääräinen glammed pois ripsien ilme ei ole sinua varten, on olemassa myös luonnollisia ripset, jotka ovat yleensä ohuempia, lyhyempiä ja kauempana toisistaan ​​kuin ’high-glam’ niistä. Nämä ripset silti tuoda esiin silmäsi olematta liian näyttävä. ”Luonnollinen” mallilla ripset voit käyttää päivittäin: töihin, kouluun tai heidän rento peleistään.

Se mitä pidän eniten falsies: He niin yksinkertainen erä lisätä kauneuden hoito, jotka tekevät merkittävää eroa.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *