Fall Pattern Raportti: Button-Front Hame

Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä julkaisu voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Syksy on putoavia lehtiä sekä kurpitsa-mauste, sadonkorjuu. Syyskuuta, muoti-maailmassa, syksy on hame kausi äärimmäiselle. Se on täydellinen aika kalliota viimeisen lyhyemmän ja puoliväliin päähän ennen valtava jäähdytysjoukkoja STARK-talvikuukausina. Se on kausi, jossa sukkahousut ovat välttämätön lisävaruste, samoin kuin vakavilla pelaajilla on erilainen siluetti joka viikonpäivänä.

Tämän vuoden pysähdykset tarjoavat enemmän napitusta lähestymistapaa naiselliseen muotoiluun, jossa on Snap Fronts, Loop Flys sekä enemmän. Ei ole mieluummin pituutta tai materiaalia, mutta suuret, kiiltävät painikkeet – se on tavaraa. Löydät moto-iteraatioita, mokkanauhoja, patchwork-denim samoin kuin lukemattomia muita yksinkertaisissa A-Line Silhouetteissa. Jos he muistuttavat sinua siitä, mitä käyttit takaisin laitoksessa tai ehkä nähnyt äiti kulumista kerrallaan, koska kuten kaikki suuret trendit, tämä tekee paluun.

Sopiva täydennys upeita villapaita sekä laiha huivit, solmio-kaulat ja kausi parhaat saappaat, napinhihna on pala, jonka haluat kauhaa kahdessa tai kolmessa tyylissä. Tarkistetaan ylimmälle poimureillemme sekä edullisia tapoja käyttää em!

Lyhyt ja kiinteät painikkeen rintamat

Contemporary Snap-Button hame, $ 17.90 Forever21

Burgundy Velvet-painike Front hame, 15,99 dollaria

Tämä kaveri on tarkoitettu pitämään sinut valmiina sekä toimistossa. Tiimi se yleisen pyörimissänne kiillotettuja puseroita tai silkkisiä topit sekä sinulla on loputon työ-illallinen pukea kannella, joka vaatii mahdollisimman vähän työtä.

Luxe & nahkapainike-etuhame

Napitettu faux nahka hame, 27,90 dollaria Forever21

A-Line Suede Mini-hame kontrasti Stitch & Button kautta, 99 dollaria Asos

Ajattele tätä numeroa kuin juhla olennainen. Top se yön uloskäynnissä olevaan kehotukseen sekä korkokengät tai saappaat sekä olet valmis roikkumaan bändin backstage tai paahtoleipää juomia a-listers.

Pitkä ja lean hame

Johdon napit edessä Midi hame, $ 68 Topshop

Denim Maxi hame, jossa on edessä, 69 dollaria asos

Tuulita graafinen tai kulunut ja oikea taskupyörä mihin tahansa näihin pituussuuntaisiin poimiin sekä lisätä muuli vintage-tunniselle, joka huolehtii helppohoitoisesta viikonloppuista sekä tehtävistä.

Leikkisä ja painettu

Lush nappi edessä A-line hame, $ 22.80 Nordstrom

A-Line Mini-hame Camo Tulosta painikkeella, 51 dollaria Asos

Katkaise viikon monotonia, jossa on tulosta, joka varmasti ravistaa jopa kauden kaikkein kauhistuttavia doldrums.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *