Kuinka palauttaa tuote New York & Business

Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä julkaisee affiliate-yhteydet. Katso tietosuojakäytäntömme.

“TBF tarjoaa tämän materiaalin vain informaatiotarkoituksiin. Näitä politiikkoja voi muuttua. Ota yhteyttä myymälään suoraan nykyisille palautuskäytännöille. ”

New Yorkin ja yrityksen palautuspolitiikka: jos mille tahansa syystä et ole tyytyväinen New Yorkin ja liiketoiminnan myymälän ostoon, palauta se 60 päivän kuluessa tilauspäivästä. Esillä oleva voimassa oleva kuva-tunnus (kuten kuljettajan lisenssi, valtion liikkeeseen laskettu ei-kuljettajan tunnus tai asevoimien tunnus) tarvitaan kaikkiin myymälän tuottoon sekä palautuksen aikaan. Kun esität kuitin myymälässä, New York & liiketoiminta aiheuttaa rahan palautusta tai maksullista luottoa, riippuen siitä, miten maksat alkuperäisestä ostosta. Check New Yorkin ja liiketoiminnan maksamasta kauppatavaraa voi tarvita 10 arkipäivän odotusaikaa alkuperäisen ostopäivästä ennen käsittelyn palauttamista. Lahjakortilla maksettuja kauppatavaraa hyvitetään takaisin alkuperäiseen lahjakorttiin. Jos alkuperäinen lahjakortti on hylätty, annetaan uusi lahjakortti sekä palautusmäärä hyvitetään. Jos sinulla ei ole kuittiä, ne tarjoavat sinulle tavaran luottoluokituksen palautetuille kohteille alhaisimmalla myyntihinnalla. New York & Business Outlet -kaupoissa ostetut kauppatavarat voidaan palauttaa vain New York & Business Outlet -kaupoissa. He varaavat parhaan mahdollisuuden rajoittaa asiakkaan tuotto-määrää missä tahansa ajanjaksona, kuitin tai ilman, että he varaavat parhaan mahdollisuuden laskea myyntimaksut “lopulliseksi” nimikkeiksi.

New York ja yritys: online-paluukäytäntöNandCompany.com Osta voidaan palauttaa 60 päivän kuluessa tilauspäivästä. Merchandise voidaan palauttaa postitse alkuperäisessä nipussa, mikäli mahdollista ja muista sisällyttää lasku. Tuotteet voidaan palauttaa postitse tai New York & liiketoimintakaupoista. Tuo vain nipun lasku, erät (t) palauttamaan tai vaihtamaan, voimassa oleva hallituksen myöntämä kuva-tunnus sekä luottoluokituskortti, jota käytetään alkuperäiseen ostokseen mihin tahansa New Yorkin & Business Storeen. Bundle-lasku toimii kuitti. Ilman laskua sinulle hyvitetään alimmilla myyntikustannuksella kohteen. Palautukseksi sinulle annetaan kauppatavara luottoluokitus alhaisin myyntikustannuksista.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *