Temppu soveltaa peitevoidetta

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Makeup-gurusta on hieman argumenttia, kun käytetään peitevoidetta. Jotkut valtiot asettamaan sen ennen säätiön soveltamista, kun taas toiset ilmoittavat odottamaan ylös. Me sanomme temppu soveltaa peittäjätä, on tämä: sekä ennen kuin sen jälkeen on reilua peli taata terveellinen, upea ulkoasu. Tässä on vaihe vaiheittainen.

Tämä julkaisee affiliate-yhteydet. Katso tietosuojakäytäntömme.

Vihjeitä tarkalleen miten soveltaa peitevoidetta

Levitä pieniä pisteitä

Luotto: People.com

Kasvojen pesemisen jälkeen sekä kosteusvoidettaan (erityisesti, jolla on korkea SPF, joka suojaa ihosi paljon enemmän paikkoja, jotka tarvitsevat peitevoidetta), ota peiteväylä tai Q-kärki, käytä pieniä pisteitä silmän alla. Muista valita peitevoide, joka vastaa ranteen sisäpuolen väriä, mikä on hieman kevyempi kuin yleinen ihonväri. Kun valitset peitevoidetta, etsi yksi, joka toimii tiettyyn ihon tyyppisi kanssa. Esimerkiksi jos sinulla on kroonisia tummat ympyrät, peitevoide, joka on paljon keltaisempi, peruuttaa tumman violetti väri. Pidämme Fyscans Formula Brand Concealer alemman kustannuspisteen sekä Mac Concealer, jos olet tyytyväinen suurempaan kustannuspisteeseen.

Napauta, älä hankaa

Luotto: People.com

Kun olet kadonnut peitevoide silmäsi alle, siirtäminen minkä tahansa muun asiaan, joita sinulla voi olla, kuten nenän, leuan sekä suun ympärillä. Voit myös pistää minkäänlaista pieniä pimpelejä tai värimuutoksia. Aloita pisteiden napauttaminen. Jos hierotaan niitä esimerkiksi, saatat aiheuttaa raitoja, jotka tekevät peitevoidetta ilmeiseksi. Vain napauttamalla, missä olet soveltanut peittäjä huolellisesti auttaa sitä sekoittumaan. Varmista, että sormet ovat puhtaita, kun teet tämän. Ne ovat paras työkalu, mutta ne eivät toimi, jos venytät tai vedät ihoa.

Käytä säätiötä

Luotto: People.com

Nyt kun olet laittanut peitevoideasi sekä huolellisesti, käytä sitä, käytä sinua, kuten sinä yleensä. Nyt tässä on Clincher: Katsokaa sekä nähdä, onko olemassa minkäänlaisia ​​paikkoja, joita olet unohtanut. Säätiö ei tartu kaikkeen, samoin kuin et halua kakata sitä. Sitä peitevoide on. Joten nyt, kun olet laittanut kosteusemulsio, peitevoide sekä säätiö, arvioi ulkoasua. Ovatko tummat ympyrät näkyvät edelleen? Onko sinulla vielä pimple, joka osoittaa? Mene yli niille alueille, kun taas vähän pisteitä, napauttamalla niitä. Total ulkoasua, suojattu jauhetta, joka on viimeinen vaihe, jossa sekoitetaan kaikki vaihteli sävyjä naamasi. Tämä tekniikka toimii joka kerta sekä on temppu kaunis, terve, jopa ihon.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *