TBF: n yläryhmän ostopaikkoja

Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

On hienoa aikaa olla budjettisuunnitelma. Tämä ryhmä ostaa sivustoja, kuten Groupon ja elävä sosiaalinen, on tehnyt pedikyyrin, kokeilemalla uutta resturauntia tai saada kuponki haluamallasi myymälässä (AKA Grouponin avaruuskuponki) niin yksinkertaisesti rekisteröimällä sähköpostiosoitteesi. Näiden sivustojen periaate on yksinkertainen: jos riittävät ihmiset suostuvat ostamaan jotain, kaikki saavat valtavan alennuksen. Kaikki nämä sivustot eivät kuitenkaan ole yhtäläisiä. Olemme kaventaneet niitä, joita rakastamme eniten, tehdä ostokokemuksesi entistä helpompaa (ikään kuin 80% alennuksesta pedikyyri ei ollut tarpeeksi suuri).

Tämä julkaisu voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Meidän ensisijaiset ryhmän ostopaikat

1. Grouponthis mega-sivusto neuvottelee merkittävistä sopimuksista, normaalisti 50 ja 90 prosenttia pois. Rakastamme valikoimaa Tarjousalueita, kuten alennuksia spa-hoidoista, hotellihuoneista, ravintoloista sekä muotia. Kuten kaikkien ryhmän ostopaikkojen kanssa, varmista, että hieno tulostus on, sillä jotkin tarjoukset ovat rajoituksia. Yksi plus: sivusto on erittäin helppo navigoida.

2. Living Stacolas Groupon’s Chief Rivi, Living Social tarjoaa erinomaiset tarjoukset kokemuksista, joita he ovat haihtuneet, voit jakaa ystäviesi kanssa. Haittapuoli: Se tarjotaan vain 13 kaupunkia, mutta odotamme, että numero kasvaa melko nopeasti tänä vuonna.

3. KGB: n ulkopuolella on sivusto, joka tarjoaa arkipäivän kuponkeja 50-90% tekemistä asioista, syödä, kulumista sekä nauttia kaupungista, samoin kuin kaupat viikolla (toisin kuin 24 tuntia, kuin osa muista sivustoista). Joten ota aikaa, katso tarkalleen, kuinka monta ystävää voit liittyä sinuun sekä valita sekä valita parasta parhaista sopimuksista.

4. Viitoittaus on yhteisön vaarallinen alueellinen tarjouspaikka, joka mahdollistaa naapureiden löytämisen sekä osakekannat – mitä tahansa viikonloppu-vain näytteen myynnistä sekä liian hyvästä to-on-tosi onnellinen tunti niille piilotetuille löytöille Kuulet vain, kun olet tiedossa. Odottaa tarjouksia kuin 10 dollaria haluamallasi lounasalueellesi 5 dollaria tai 56% hiusten leikkauksesta. On rajoitettu määrä sopimuksia saatavilla, joten kun ostat, voucher on nopeasti sinun. Haittapuoli on vain 5 kaupunkia.

5. ScoutMobthis-sivusto luo tarjouksia alueellisissa paikoissa alueellasi sekä ne lähettävät ne sähköpostiisi, kun tilaat. Jos pidät sopimuksesta, lähetät sen puhelimeesi hyödyntämään varastossa tai liiketoiminnassa. Uusia tarjouksia lähetetään päivittäin, joten sinua rohkaisemaan tarkkailemaan paljon parempia sekä paljon parempia tarjouksia.

6. YIPITTHIS-sivusto on erittäin suositeltavaa langallinen, New York Times sekä Crunch. Erilaiset edellä mainitut sivustot, tämä aggregaatti sekä suosittelee parhaita kauppoja kaupunkisi. Yksinkertaisimmissa termeissä se kokoaa Grouponin, elävän yhteiskunnan sekä muiden sivustojen tarjoukset sekä suosittelee parasta, jotka perustuvat valitsemaasi asetuksiin. Se on tarjolla 32 kaupungissa, mutta se myös näyttää sinulle parhaat tarjoukset riippumatta siitä, missä asut.

7. Plum DistrictMoms on vakava ostovoima, joten meille ei ole merkittävää järkyttää, että Plum Districtin ihmiset loivat ostopaikan vain äidille. Joka päivä, Plum District lähettää jäsenille tarjouksen, joka liittyy niihin sekä heidän hektisen elämänsä – kaiken spa-hoidoista sekä ravintoloista kotitalouksien retkille sekä lasten toiminta. Kovettuvat äidit ansaitsevat tauon, samoin kuin me kiitämme tätä työtä helpottamaan elämästään.

8. Osta methe parhaiten nähtävää, tehdä niin hyvin kuin päästä kaupunkiin, tarjotaan tällä ihmeen sivustolla, jossa voit saada tarjouksia lippuja, hierontoja, kenkiä, ruokaa sekä paljon muuta. Se ei ole tarjolla samoissa paikoissa, mutta se todennäköisesti tehdä sinulle parhaan aikana seuraava valtava kaupunki matkaa. Se ei ainoastaan ​​tuo etua paikkoihin et koskaan ymmärrä käydä, mutta sekin antaa sinulle erinomainen käsitellä, niin näet, älä sekä ostaa entistä parempia asioita.

On edullista, että meidän pitäisi kokeilla? luettelemalla ne kommentin osiosta.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *