Brother 2340CV Cover Stitch Maker Survival Guide

Minulla on ollut sisareni 2340cv-kansi noin vuoden ajan. Halusin kannen ompeleen valmistajan, joka voi tehdä suuria kansipistoja, kapeita kansipistoja sekä saattaa hyödyntää sideaineen kiinnitystä. Kannen ompeleen valmistaja oli jo hieman rahapoliittinen ulottuvuus minulle, joten katsoin vain kattaa ommel koneet kustannusvalikoiman alapuolella. Sibling 2340cv oli ainoa erillinen kansilehden valmistaja, joka täytti kaikki vaatimukset.

Olen verkossa keskellä mitään, samoin kuin valitettavasti lähin sisbling-jälleenmyyjä on kolmen tunnin ajomatkan päässä, joten minun piti ostaa kannen ompeleeni ilman testaamatta sitä. Sibling 2340cv saa sekoitettuja arvosteluja, joten olin hieman huolestunut siitä mahdollisuudesta. Voit selvittää arviointeja, jotka vaihtelevat “Tämä on suurin valmistaja koskaan kuin minulla ei ole koskaan ollut minkäänlaista vaikeusta Heitä se ikkunasta. ” Tarkistin jokaisen arvioinnin, jonka voisin löytää, tarkistin paljon suosituksia ihmisiltä PatternReview-foorumilla, samoin kuin päätin ottaa mahdollisuuden ottaa siihen mahdollisuutta. Uskoin, että käytän valmistajaa jonkin aikaa, saada valmistaja tajunnut ja säveltää sitten nopea blogi julkaisee ideoita ompelemalla sisaruksen 2340cv kanssa. Ha.

Ideat, jotka huomasin tämän valmistajan hyödyntämiseksi olivat paikalla. Löysin hienoja ideoita, joitakin hyödyttömiä ehdotuksia sekä joitakin todella huonoja neuvoja. Paljon ihmisiä tarjosi erilaisia ​​suosituksia täsmällisestä ongelmasta. Jokaiselle suosituksille annan, voit todennäköisesti löytää joku muu, joka ehdottaa päinvastoin. Ymmärrän, että on helppo sekoittaa, kun tämä kone on vianmääritys. Pidin uskon olisin löytänyt mahdollisuuden ongelmaan, vain myöhemmin tunnustaisi, että aito vaihtoehto oli jotain muuta. On paljon muuttujia, jotka sisältyvät tämän valmistajan pitämiseen heittämästä jähmettäviä tantrumit.

No, minulla on ollut kansi ompeleeni vuodessa, samoin kuin minä vain nyt tuntuu, että minulla on tämän koneen bittin quirksin. Vietin paljon enemmän rahaa tällä valmistajalle kuin minkä tahansa muun ompeleen valmistajan minulla on sekä valitettavasti se on kaivettu, paljon finicky yksi nippu. En ole koskaan halunnut heittää sitä ikkunasta, mutta minä käytin melko vähän aikaa turhautuneina kaikkien ohitettujen ompeleiden, vaurioituneiden neulojen ja vaurioituneiden kierteiden kanssa. Olen todella halunnut kuten tämä kone, joten minä pysyin, samoin kuin lopulta tajusimme tarkalleen kuinka pitää se onnelliseksi. En voi sanoa, että pidän minun sisarani 2340cv, mutta voin saada sen tekemään sen, mitä vaatin sen paljon aikaa. En pidä upeita vahvoja, joustavia ihmisiä sekä topstitched minun neulottu vaatteita. Se tekee minut onnelliseksi.

Tässä tähdellä (*) määritellyt linkit ovat kumppanisi linkkejä. Jos napsautat sekä osto ostaa, aion tehdä korvauksen (ilman ylimääräistä kustannusta sinulle).

Nyt kun olen saanut sisarukseni 2340cv * tajunnut, en ymmärrä tarkalleen, miten olen koskaan asunut ilman kansilehtia. Kirjoitan tämän julkaisun kaikille henkilöille, joilla on tämä valmistaja sekä “Olen aikeissa heittää se ikkunasta” Luokka, kaikille henkilöille, jotka ovat juuri ostaneet yhden, Tietoja saada yksi. Voit tehdä sen toimivan. Se vain ottaa jonkin verran ymmärrystä ja vaivaa.

Tämä päätyi olevan naurettavan pitkä blogikirja, mutta halusin saada kaikki tiedot saatavilla yhdessä paikassa. Tässä on taulukko sisällöstä tilanteessa, jonka haluat siirtyä toiseen osaan:

Alarivin saisin sisaruksella 2340CV uudelleen?

Muut koneet harkitsemaan

Minun lisäykset sekä korjaukset käsikirjaan

Sekalaiset ideat sekä temppuja

Lisävarusteet sisarukseen 2340cv

Muut kattavat ompeleet resurssit

Alarivin saisin sisaruksella 2340CV uudelleen?
Jos minulle annettiin vaihtoehto kansilehtipaikkojen välillä, jotka olivat markkinoilla, kun olen saanut minun? Kyllä, saisin jälleen sisaruksen 2340cv uudelleen. Jos voisin valita markkinoiden kannen ommelikoneiden välillä? Ei, en olisi.

Pian sen jälkeen, kun olen päässyt sisaruksen 2340cv: n, Juki tuli ulos MCS-1500 * Compomple -koneen kanssa. Se maksaa hieman enemmän kuin veli, mutta se on edelleen suhteellisen kohtuuhintainen kustannus verrattuna useisiin muihin tuotemerkkeihin, samoin kuin on todella hienoja arvosteluja. I ehdottomasti kuin Juki MO-654DE Serger *, joka on luotettava ja vain toimii riippumatta siitä, mitä ihmiset kertovat MCS-1500: n kannesta. Näyttää myös siltä, ​​että Juki MCS-1500 hallinnoi paksummat materiaalit kuin sisar 2340cv tekee. Olisin pelastanut pidempään ja sai hänet Juki sen sijaan, jos se olisi ollut markkinoilla, kun pääsin kannen ommelikoneen. Jos en koskaan päivittänyt kannen ompeleen koneen, se todennäköisesti onJuki MCS-1500.

Omat suositukset: Jos vaatimus cover ommel valmistaja sopii nyt et vaatimus ommella paksua materiaalia sitä, niin hyvin kuin vain on riittävästi rahaa saada sisarus 2340CV *, valitse se. Kun tietoa tällä blogikirjoitus, sinun täytyy pystyä hyödyntämään sitä menestyksekkäästi. Jos voit maksaa Juki MCS-1500 * tai voivat odottaa hieman kauemmin, kunnes voit säästää jopa sen, katsauksen Juki MCS-1500.

Jos aiot suorittaa paljon päällitikkaus sisätilojen vaatteen (muutakin kuin kantaa saumat sekä necklines) voit katsoa Janome CoverPro 1000CPX *, koska se on iso harppu tilaa. kuten sisarus 2340CV, JANOME kansi ommel koneet saavat vaihtelevia arvioita. Jotkut pitävät niitä sekä joitakin ihmisillä ei ole mitään, mutta vaikeuksia heidän kanssaan. Tarkistin, että yksi tyypillisiä virheitä ihmiset tekevät kanssa Janome kansi ommel koneiden hyödyntäen väärä neuloja. JANOME kansi ompeleen koneita hyödyntämään ELx705 neuloja, eikä rutiini kotona ompelemalla Maker neuloja. Katsoin Schmetz ELx705 neuloja, samoin kuin se näyttää seuraavalta pallo pisteen versio voi olla vaikea löytää. Näin vain Schmetz ELx705 neulat myyntiin universal pisteen (kutsutaan myös ”kevyt pallo pisteellä” tai ”lievä pallo piste”), vaikka tietenkin Schmetz ei tee keskipitkän pallo pisteen versio. universaali kohta neulat rei’ittää paljon neuloa materiaaleista (erityisesti puuvilla), joten sinun kannattaa saada pallo vaiheessa ELx705 neuloja myös. Organ tekee niistä *. etsi ”ELx705 SUK”. SUK on koodi väliaineen alalla asiaa, joka on mitä haluat hyödyntää varten paljon neuloa kankaita. muutamia minun ideoita sisarus 2340CV, kuten tiedon vahvaan lanka neuloja ja varmista, että lanka purkautuu sujuvasti, varmista jännitystä ei ole asetettu yhtä hyvin korkealle, mäiske saumat ennen ompelun niiden yli, sekä hyödyntämällä puikkoihin, voi olla apua Janome koneita sekä.

Muut koneet harkitsemaan
Tässä on luettelo kannen ompeleen koneista huomasin alapäässä kustannusten alueella. Jos sinulla on paljon enemmän viettää, olet jopa paljon enemmän vaihtoehtoja erillisenä kansi ommel koneita, tai saatat saada serger / kansi ommel combo kone. Jos vaatimus todella luotettava kone sekä on rahaa sekä alueen se, ajatella saada teollisessa kansi ommel kone.

Consew 14TU858 *: Tämä on edullisin kannen ommel valmistaja näin. Se tekee vain kahden neulan suojus ommel sekä kaksi lankaketjua ommel, niin hyvin kuin se on muovinen pala, joka näyttää seuraavalta serger veitsi kansi aloittamisesta harppu alueen ihanteellinen neulan. Tämä valmistaja voi olla kunnossa, jos vain halua käyttää sitä Hemming sekä päällitikkaus erittäin lähellä reunaa kankaan. Se ei näytä voit käyttää sideaineena liitetiedoston kanssa. En voinut löytää yksi arviointi tälle koneelle.

Singer 14T968DC *: Tämä on serger / kansi ommel combo kone, ei erillinen kansi ommel kone, mutta se on hinnoiteltu alhainen riittää, että saatat saada sitä vain kannen ompeleen ominaisuus. Se saa yllättävän suuria arvioinnit ajatellut sen edullinen hinta. paljon valituksista on, että se on haastava valmistaja sekä se vie aikaa selvittää, miten hyödyntää sitä.

Veli 2340CV *: Tämä valmistaja tekee suuren kahden neulan suojus ommel kapea kahden neulan suojus ommel, kolmen neulan suojus ommel, sekä kaksi lankaketjua ommel. Tämä valmistaja saa vaihtelevia arvioita.

Janome CoverPro 900CPX *: Tämä valmistaja on paljon harppu alueen yksinkertaisten päällitikkauksiin alas keskellä vaate kuitenkin tekee vain iso kahden neulan peitetikille sekä kaksi lankaketjua ommel. Ajattelen ottaa valinta kapean kannen pistellä tärkeä tehtävä kansi ommel kone. kuten sisarus 2340CV, tämä valmistaja saa vaihtelevia arvioita.

Janome CoverPro 1000CPX *: Tämä maker tekee suuri kahden neulan suojus ommel, kapea kahden neulan suojus ommel, kolmen neulan suojus ommel, sekä kaksi säiettä ketjupistoa. kuten 900CPX, se on iso harppu tilaa. Tämä valmistaja on suosittu, mutta saa vaihtelevia arvioita.

Juki MCS-1500 *: Tämä kansi ommel Maker näyttää olevan klooni Bernina L220, pelkästään eri tuotemerkkiä sekä 50% halvemmalla. Se suuri kahden neulan suojus ommel, kapea kahden neulan suojus ommel, suuri kolmen neulan suojus ommel, sekä kaksi säiettä ketjupistoa. Se saa äärimmäisen hyviä arvosteluja. Se tuntuu uskottavalta, korkea korkealaatuinen kone. Haluaisin päivittää tämän Juki kannen ommel valmistaja joskus.

Minun lisäykset sekä korjaukset käsikirjaan
Kaiken sisarus 2340CV käsikirja on riittämätön. Se on todella 90% hyvä, hyödyllistä tietoa, vaikka se on huonosti rinnastaa osaksi Englanti sekä on usein vaikea ymmärtää. valitettavasti muut 10% on aivan väärä. Lisäksi on paljon puuttuu tietoa, että tarvitset. Jos käsikirja on ainoa lähde tietoa tarkalleenmiten hyödyntää tätä maker olet todennäköisesti koskaan onnistunut sen kanssa. kuitenkin onnekas sinulle aion kertoa muita juttuja te vaatimus tietää.

Minä keskustella kunkin osan käsikirjasta sekä lisään tarkennuksia, lisäyksiä sekä korjaukset. Voit ladata sisarus 2340CV käsikirja jos sinulla ei ole sen kopio sekä haluat noudattaa pitkin.

Käsikirjan lähtee normaaliin varoitukset – eivät käytä omia tikkaukset valmistaja ollessaan kylvyssä jne Periaatteessa älä ryhtyä oikeustoimiin sisarus jos teet jotain typerää.

Sivut 3 sekä 4 selittää koneen osiin. kassalla että.

Nyt päälle sivu 5. tikin pituus: En yleensä jätä tikin pituus on 3 mm. Olen tarkistanut joitakin suosituksia viittaa asettamalla pistoa lyhyemmäksi, joten yritin että kuitenkin se päätyi ei avustavat mitään. lyhyempi silmukkaa jättää sinulle paljon kierteen irtotavarana alapinnalla, joten älä lyhennä niitä ellei sinulla on hyvä syy. En ehdottaisi asettamalla pistoa yli 3 mm.

Ero Feed: paljon aikaa I jättää differentiaalisyöttö asetettu yhdellä napsautuksella ohi 1,0 merkki (noin 1,1). Tämä näyttää toimivan hyvin paljon neuloa kankaita.

Sivu 6. Paininjalan jalka paine: En ole oikeastaan ​​muuttunut minun. En kassalla että lisäämällä paine voi auttaa seis hyppytikkejä kuitenkin niin mitä muuta minä tajunnut, olen tuskin koskaan saada ohitetaan pistellä tahansa muuta. Jos haluat ajoittain muuttaa oman paininjalan jalka painetta, hyödyntävät pitkäaikaisen markkeri tehdä vastaavia paikannus jälkiä nupin sekä ompelemalla koneen. laskea kuinka paljon kierrosta teet sekä merkitse niin saat painetta takaisin oletusasetukseen myöhemmin.

Sivu 7. neuloja. Maksu kiinnostuksesi tässä, koska tämä on yksi niistä paikoista, joissa käsi- menee pieleen. Se ehdottaa koko 90/14 neula. ÄLÄ koskaan käyttää kokoa 90/14 neula tällä koneella. Jos laiminlyö suosituksistani sekä yrittää sitä, ota kulumista turvallisuutta laseja. Neulat katkeaa usein. Minulla oli kimpale neula löi minua nenässä sekä olin erittäin iloinen, että olen silmälaseja.

Tämä valmistaja vie rutiini talon ompelemalla maker neuloja. koko 75/11 on hienoin (kaikki kangas, ei väliä kuinka ohut tai paksu), mutta voit käyttää koko 80/12, jos siinä kaikki mitä on käsillä. Olen havainnut, että molemmat Schmetz sekä Organ neuloja toimivat hyvin tällä koneella, mutta laulaja neulat eivät toimi yhtä hyvin. Jos olet pistellyt kudottua kangasta, fleece, tiheä neulosta tai paksua neuloa materiaalia (kuten collegepaita fleece), hyödyntää universaali kohta neuloja. Myös pysyä koko 75/11 neulaa paksumpi kangas, ottaen huomioon, että neulat puhkaisee materiaali paljon nopeammin (tiedän, gut on todennäköisesti kertoo voit käyttää suurempia neuloja paksumpien kangasta. Älä). käyttää pallo kohta (Jersey) neuloja paljon neulotun kankaan, mukaan lukien materiaali spandex siinä. En usko venyttää neuloja tarvitaan tämän tyyppisen koneen. pallo kohta neulat toimivat hyvin minulle.

Se voi tuntua counterintuitive että pienet neulat ovat murtumia. Uskon ongelma on, että se vie paljon voimaa työntää kaksi tai kolme suurta neuloja materiaalia (Yritä työntää kaksi kokoa 75/11 neulaa pala materiaalia käsin. Nyt kokeile kaksi kokoa 90/14 neulaa. Voit tuntuu, että se vie paljon enemmän voimaa työntää puikkoihin kankaan). Koossa 90/14 neuloja, tarvittava voima työntää neuloja materiaalin kanssa on lähes yhtä suuri kuin tarvittava voima rikkoa niitä. koko 75/11 neulat ovat hieman riittävät liukua nopeasti kankaan, joten ne harvoin taipua tai tauko.

Poistamalla tai lisäämällä neuloja: ennen vaihetta 1 järjestetty käsikirja, sijainti romu materiaalista paininjalan jalka sekä alentaa sitä. Tämä antaa sinulle paljon enemmän tilaa työskennellä sekä materiaalin pitää sinua pudottamalla neulaa alas koneen sisälle.

Sivu 8. lankarulla. rajat haava lanka, joko kartiot, putket, tai puolat (kuten Gütermannin tai Mettler puolat), purkautuu suoraan päältä sekä ei vaatimus lanka korkki. pino kierrettyä rullaa (kuten Coats) täytyy hyödyntää lankarullan. Puolat ovat samoin pino kääritään sekä vaatimus kela korkit. Huomaan, että voin vain hillo Gütermannin kelata alas julkaisevat sekä se pysyy paikalla omasta. Teollinen kokoinen Gütermannin lanka, joka Wawak tarjoukset tarvitsee hieman auttaa pysyä paikallaan. Nyt asti olen keksiä paljon parempi ratkaisu, olen vain laittaa pallo juliste tasoitteiden päällä putken, samoin kuin se pitää sen paikallaan.

Pino haava (vasen) sekä rajat haavan kierre (keskus sekä oikealla)

Juliste kitti tilalla putki lankana paikallaan

Käytä lanka verkot aina kun mahdollista saada paljon parempia laadukkaita ompeleita. tarkastaa kela taiPuola kaikentyyppisille karkeille alueille tai halkeileja lanka saattaa kiinni. karkeat alueet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *