Meet My Mini-Me

Tehtyään minun Saapasraksi muoti DIY täytetyt puku muodossa, tein puoli mittakaavassa versio itsestäni. melko söpö, vai mitä?

Olen tehnyt joitakin muutoksia rintakuva alue yrittää oikein sopiva ongelmia minulla oli siellä täysimittaisia ​​versio. Se on paljon parempi kuin se alkoi, mutta menin hieman samoin pitkälle nurin vähentäminen, joten nyt se on hieman samoin pieni. Täytin rinnan niin tiukasti kuin pystyin, sekä se on lähellä ihanteellinen koko, vaikka. En tee mitä tahansa muita sopiva muutoksia muun puku muodon.

Olen draped sovite kuori minun paperiteippi viitta tyyppi, joka sopii minulle täydellisesti. Skannattu rakenteessa sekä painettu se puoli mittakaavassa nähdä, miten se muoto on puoli mittakaavassa puku muodossa. Valaisin kuori menee kiinni puoli sävelasteikon ok, mutta se ei ole sitä mitä ajattelen sopiva muoto. pahimmat ongelmat ovat carry alueella. Silti se on lähellä riitä, että voisin Style uusi vaate perustuu minun puoli mittakaavassa istuva kuori, ommella sen, laita se miniatyyri puku muodossa, saada käsite tarkalleen miten valmis vaate näyttää sekä muokata tyyliä ennen täyden mittakaavan versio.

Linkit tässä julkaista määrittää tähdellä (*) ovat affiliate linkkejä. Jos napsautat sekä tekee ostoksen, minä teen korvaus (ilman lisäkustannuksia sinulle). Olin mukana tämän kuvion ilman kustannuksella minulle.

Suurimmaksi osaksi, ompelemalla suuntia täyden mittakaavan versio Bootstrap muoti puku tyyppi kuvio * työtä puoli mittakaavassa versio. On joitakin asioita, joita voit tehdä, jotta ompelemalla kaikki nämä pienet, kurvikas kappaletta helpompaa, vaikka.

Kun olet tulostanut kuvion 50%, lisätään 1/4 “(6 mm) saumanvarat.

Käytä ohutta kuitenkin tasaista materiaalia, jotta puku tyyppi. I fuusioitunut Pellon SF101 rajapinnat * ja tikkaus puuvilla, sekä leikata kaavat sekä materiaalin sekä liitännän ristillä jyvän kaikkein tasainen materiaalin suunnan menee ympäri kehoa. Tämä oli suuri paino materiaalia sekä rajapinnan käyttöä, samoin kuin se oli tasaista riittävä ilman sekä paksu ommella kaikkien näiden pieniksi paloiksi.

Ehdotan painamalla saumat auki, mutta ei päällitikkaus niitä. Tein pienen painamalla kinkkua, jonka täytteenä yhdellä paljaina ylös sukka osaksi varvas toisen sekä painoin hyödyntämällä minun Clover pieni Rauta *. Saatat samoin välttää painamalla sekä lähes sormi paina saumat auki, mutta valmistunut puku tyyppi näyttää hieman mukavampaa, jos painat saumat auki, kun ommella.

Suurin muutos tein oli tehdä keskelle tukiputken mennä vain niin paljon kuin vain vyötärön yläpuolelle. Tämä ei ole välttämätöntä, mutta se auttaa tukiputken pysyvät lujasti keskellä sekä päädy vinossa, samoin kuin se tekee täyte puku tyyppi paljon helpompaa, jos sinulla on pieni vyötärö. Tämä on samanlainen kuin menetelmän loin keskitukea putki pikku Täytetyt puku muoto. Olen myös ehdottaa leikkaamalla keskusta tuen materiaalin pala vain yksi kerros käyttöliittymät materiaalia pikemminkin kuin leikkaa kaksi, sekä ompelemalla sen molemmat kerrokset edessä sekä takaisin saumanvara (ei Päällitikkaa etureunaa sekä keskus takaisin saumat tai tämä ei ole mahdollista). Selitys kuvio säädöt on melko pitkä, joten palaan tähän lopussa kentältä.

Kun ompelemalla kaksi kappaletta yhteen, jotka ovat eri kaarevuus, sinun vaatimus ennalta leikata saumanvaraa vähemmän kurvikas (tai sisäänpäin kaareva) reuna ennen voit kiinnittää sekä ommella ne yhteen.

Niskan alkuun sekä kädentien kansi, olen erittäin ehdottaa käsi basting ne ensin sijainti. Käytin kaksi riviä käsi harsimista on kädenteiden – yksi rivi kummallakin puolella ompeleen. Tulet vaatimus leike saumanvara todella lähekkäin pystyä saamaan palaset kunnossa yhdessä. maker ommel hyödyntäen vetoketju jalka, kaulan ylä- tai kädentietä kansi käsittelevät alas valmistaja sängyssä.

Vuori pala, joka pitää pahvi kädentiehen tukea paikalla voi vain käsin ommeltu paikkaan harsimalla. Ei ole vaatimusta yrittää painia sitä ympäriinsä ompelemalla Maker saada rivi valmistaja ompeleita siellä.

Sen sijaan, että täyte kaulan pala sienellä tai vaahto sylinteriin, minä rullalle kaistale fleece ihanteellinen koko sekä ommeltu loppuun paikallaan.

Ja rungon suojus, sen sijaan, että leikkaus kaksi jokainen pala, I leikattu yksi sulavan rajapinnat sekä alan fuusioitumattomat kangasta. Ompelin materiaalin rajapinnat, ei-sulava puolella rajapinnat vastaan ​​ihanteellinen puoli kankaan. sitten leikattu sekä leikattu sauman, kääntyi palaset ihanteellinen päin, sekä sulatettu vuorovaikutuksessa paikallaan. Tämä päättää reunat lisäämättä irtotavarana.

I likewise ohitetaan lisäämällä vetoketjut alaosan suojuksen, ottaen huomioon, että tämä olisi yhtä hyvin kömpelö puoli mittakaavassa. Olen käsi sewed reunat yhteen. Pulling löysälle alaosan suojus sekä kiinnittämällä se pahvia tekee ompelemalla helpompaa.

Tässä ovat tiedot on muutoksia tein keskustaan ​​tuki sekä putki.

Tein vahva paperi putki paksulle paperille kietomalla sen ympärille vaarna minun seistä sekä liimaamalla sitä Kaulin paperin ympärille vaarna. Tämä menetelmä sain putkeen juuri ihanteellinen koko minun seistä. Olen myös liimattu ympyrän kartongin yhdelle putken päähän lopettaa kulumista sekä repiä päällä materiaalin putken putki, kun puku tyyppi on päällä alustalle.

Integroida edessä sekä takaisin keskelle tukea kaavat yhdeksi kappaleeksi, minä laittaa pitkän suoraan ompelemalla linjat keskustassa 2 cm: n välein, kohdistamalla alareunat. merkille, että sauma avustus lisätään ainoastaan ​​pitkän pyöristetyt reunat näistä kappaletta. sitten liittyy käyrän ylös sekä kaulan liittyvät linjat alareunassa. Kuvan alkuperäinen ompelemalla linjat keskelle ei käytetä. Voit heittää pois Putkivaipan kuvio pala, sillä saat piirustuksen uusi malli pala sitä.

Piirtää viivan A välissä alkuperäinen ompelemalla linjat pohjasta noin puoli menetelmä välillä rinnan sekä vyötärö. piirtää viiva B on kohtisuorassa A.

Mittaa linja A sekä merkitse sitä. Liimauksen jälkeen kartonki ympyrä päälle toinen pää paperi putki, hyödyntää partakone veitsi leikata paperi putki on pituus linjaa A plus 5 mm.

Mittaa ulkohalkaisija paperin putki. merkki puoli halkaisijasta kummallakin puolella punainen viiva A. Nämä ovat katkoviivalla ympäristöystävällisiä linjat on esitetty alla, samoin kuin on ompelemalla linjat. merkitse ylimääräisiä rivejä 1/4 “(6 mm) ulos katkoviivoitetusta ympäristöystävällinen linjat. Nämä linjat, jotka on esitetty kiinteinä ympäristöystävällinen alla, on linjat, että olet linjalla materiaali reunat putkivaipan.

Lyhennetty linjaa A sekä vetää sisään taivutettu linjat, jotka päättyvät Rivin B (sininen) sekä ompelemalla linjat. Punaiset viivat osoittavat, missä voit leikata kankaan. Muut linjat on vain merkittävä kankaan, vaikka merkintä ompelemalla linjat on vapaaehtoista.

Tässä on minun malli pala, leikata ja selviä. Minulla ei ole ompelemalla linjat merkitty vain suositus linjat 1/4 “(6 mm) pois ompelemalla linjat.

Leikkaa kapea kaistale paperia sekä kietoa ulkopuolella paperi putki löytää kehän. tarkastaa useissa paikoissa sekä määrittää ympärille suurin paikka. Tee merkki paperilla merkitä ympärysmitta, sitten poistaa paperin sekä vielä yksi merkki 2 mm aiemmin, että merkin. leikkaa paperin toisen merkinnän, taita se puoli.

Tässä miten tehdä uuden putken hihassa kuvio. piirtää seuraavan, jossa A on alkuperäinen pituus A-linjan sekä ”WIDTH taitetun arkin” on puoli putken ympärysmitta + 1 mm.

Lisää sauma korvauksista 1/4 “(6 mm) pitkiä sivuja, mutta ei 4 cm: n päähän. piirtää kolme tasaisin välein 3,5 cm pitkä viivoja lopussa 4 cm: n osa. Nämä ovat missä leikata pää hapsut. merkitä lovet, jne., kuten on esitetty alla.

Tässä mitä lopullinen malli näyttää haluaa, ompelemalla viivoille romuttuneet.

Katkaise putki holkin liittymämalleja kankaasta. ommella seinämien lovet lähellä taitetun pään alas päihin lähelle hapsut, ovat äärimmäisen varovaisia ​​käyttää oikeuttaan saumanvarat. Testaa, onko paperi putki sopii. Sen täytyy olla tiukka mutta ei uskomattoman tiukka. Reuna kappaletta on riviin pään paperi putki. Ota paperi putki takaisin ulos.

Kohdista yksi pitkä reuna putken putki suosituksen viiva (ne, näytin kiinteänä ympäristöystävällinen edellä). riviin lovet linjan B (sininen viiva). ommel aivan vieressä aivan ensimmäinen rivi ompeleita (ompelemalla parempi leikattu reuna joten putkinatsa ei saa pienempi). riviin toisen putken kuoren reunan kanssa muun suosituksen linjan sekä ommel kuin teit toisella puolella.

Jos olet tehnyt mitä oikein kun asetat paperia putki, leveys keskitukea pinnan on oltava täsmälleen sama kuin se oli alun perin kaavaan on keskiosa sekä lonkkaan. Yläosan paperi putki tulee olla B-linja, sekä toinen pää paperi putki on pidentää 5 mm ohi alareunan keskellä tukea.

Tässä keskellä tukikappaleen kiinnitetty keskelle eteen sekä keskelle taakse saumanvarat, yhteensovitus pykäliä nurin, vyötärön sekä lantion.

Huomaa, että alareunat ei riviin:

Kun täyte puku muodossa, tavaraa alas yläosan tason putkivaipan paperin putki poistetaan. aseta paperi putki sekä pinta täytteenä puku tyyppi kaavan mukaan ohjeet.

Tässä ovat linkit BooTstrap Muoti pukutyyppiset kuviot, jos haluat yrittää tehdä omia mini-me (tai täysikokoinen kaksos!).
Missy pukumuoto *
Curvy pukumuoto *

* Tämän tähdellä (*) määritellyt linkit ovat affiliate-linkkejä. Jos napsautat sekä osto ostaa, aion tehdä korvauksen (ilman ylimääräistä kustannusta sinulle).

Minulle toimitettiin tämä malli ilman kustannuksia minulle.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Pinterest2
Lisää

Linkediini
Reddit

Tasku
Tumblr

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Bootstrap Fashion DIY -puku Formlinks tässä julkaisussa määräytyvät tähdellä (*) ovat kumppanisi linkkejä. Jos napsautat sekä osto ostaa, aion tehdä korvauksen (ilman ylimääräistä kustannusta sinulle). Minulle toimitettiin tämä malli ilman kustannuksia minulle. Bootstrap Muoti Stitching Matterns on kuvio …
21. maaliskuuta 2018 “Ompelu”

Minun ensimmäinen kokeiltu ja todellinen kuvio! 2 minulle on todella vain pukeutuneita musliineja minun denimille, että olen ommeltu harmaa kankaalle (jota käytän alla olevissa kuvissa), kun otetaan huomioon, että en ole vielä …
Tammikuu 10, 2015in “kuviointi”

Paljon parempi paperi nauha-muoto: osa 1 – Johdanto sekä Materialsthis on ensimmäinen julkaisu viiden osan opetusohjelmassa paperinauhan pukeutumistyypistä, joka todella vastaa mittauksia ja kehon muotoa. Osa 1: Johdanto sekä materiaalit Listaus osa 2: Valmistusosa 3: Ulompi osa Osa 4: Lopullisen tyyppisen osaan 5: Merkintä …
5. maaliskuuta 2018 “PatternMaking”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *