Tervetuloa keskiviikkoon

Luulin, että olin nähnyt (ja ostanut!) Jokainen vintage-kuvio näillä linjoilla, mutta minulla on joko jätetty tämä, tai se on poistettu muististani Top-Dream- Infiltraattorit, jotka johti Harared Leonardo DECAPRI.

En ole varma siitä, että Gingham-version kaulan ja hihat ympäröivät kaulan ja hihat, mutta koska he eivät näytä kauheilta karvaisilta ehkä se tarkoittaa, että sää on tarpeeksi mukava käyttää tätä talvella. Oikea?

Toivon, että tiesin, mitä molemmat tässä kuvassa olevat mallit ovat silmämunat. Hänen silmäliineistään se on alusta tai jalusta, ja se on myös jotain, jota he eivät halua katsoa päätä. Rahani on alaston malli, joka on myös taiteilijan studiossa, jossa ne on piirrettävä. Mitä mieltä sinä olet?

(Myös myös apropos, Gingham mekko on oudovasti modernit kengät.)

Tämä malli on Sheilasta ulos tuhkasta, ja hänellä on myynti tänään (8/25) ja jatkoi keskiviikkona 1. syyskuuta. Hanki 20% alennus, kuponkikoodi Washdc. (Hän tulee olemaan matkalla, siten myynti, mutta älä huoli, hänellä on kannettava tietokone hänen kanssaan ja tunnustaa kaikki tilaukset …)

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Luulin, että sinun pitäisi tunnetaan 20.2.2007
Miksi en käytä yksinkertaisuutta Printsew-malleja uudelleen 16, 2012in “kuvioita”
LinkTastic Friday: Hyödyllisyys Editionmay 30, 2008With 41 kommenttia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *