Pastellit ja laskoset

uskovat sen tai eivät, tämän vuoden suurimmalle vallankaappaukselle ei ole ominaista haastettuja poliittisia järjestelmiä tai epäonnistuneita maailmanlaajuisia diplomatiaa. Kyse on syksyn muotiväripaletista.

Siirrä kevään yli, monopoli pastellisävyissä on virallisesti ohi.

Kuten syksyn 2013 kiitotiet ehdottivat, nämä vaaleat sävyt ovat merkittäviä syksylle, joten saat paljon paremmin, kun saaminen on hyvä. Tänään olen mukana syksyn suuntausten panoplyssa (kyllä, panoplyssa): sadon yläosa, yksiväriset, miesten vaatteet inspiroidut pumput, laskoset ja pastellit.

Puomi.

Hame: Corey Lynn Calter haute -ilmeen kautta (samanlainen täällä) | Pusero: Corey Lynn Calter haute -ilmeen kautta (samanlainen täällä, täällä ja täällä) | Kengät: Tory Burch (rakasta näitä) | Renkaat: Gorjana (samanlainen täällä ja täällä) | Aurinkolasit: Karen Walker Super Duper Vahvuus | riipus (samanlainen tässä) | Korvakorut: Vintage | Puola: Essie (Berry Naughty)

Kuvia Jeff Thibodeau

Kuten näimme tässä viestissä, satokuvion hallitseminen työssä ei ole ylitsepääsemätön haaste. Tänään olen yhdistänyt sen korkean vyötärön hameen kanssa, tuottaen tehokkaasti rajatun siluetin ilman minkään tyyppistä midriff-altistumista toimistossa. Myös midriffialtistuksen estämiseksi, joka voi johtua istumasta, taivuttamisesta, lungien tekemisestä, tai en tiedä, satunnainen arabeski työpöydälläsi (kyllä! Rhyming!) Ehdotan camisolin käyttöä alla. Tilanteessa vaadit virkistämistä, tarkista kunnianosoitukseni täältä. Spoilerihälytys: Camisole voi korjata syöpää.

Onnellinen maanantai!!

P.S. Yhtyeeni tänään on Hautelookin ansiosta. Olipa kyse Hautelookista, Ruelalasta tai kullatulle, Flash -myyntisivustot ovat sekä siunaus että kirous. Voit löytää uskomattomia tarjouksia suosituimmille suunnittelijoille. Siitä huolimatta niitä erinomaisia ​​havaintoja ei yleensä tarjota kaupoissa, mikä vaikeuttaa minun linkittämistä tarkkoihin tavaroihin. Yllä olevien linkkien avulla voit kuitenkin luoda ulkonäköni tänään pariliitoksella tämä ASOS -hame, jota on saatavana uskomattomilla väreillä, jolla on yksi näistä puseroista (täällä, täällä ja täällä).

Katso vielä enemmän tyylikkäästä työasemasta…

Bloglovin+Instagram+Facebook

Twitter+Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *