30 kylpytakit 30 päivässä: Päivä 1 – Pikkulasten suihku

tyytyväinen maaliskuu! Tämän kuukauden kevään virallisella tervetulleeksi olen erittäin pumppautunut aloittamaan 30 kylpytakin 30 päivän sarjassa, joissa julkaisen suositun kevään tai kesäpuvun pelkästään Instagramissa. Jokaisella julkaisulla on erityinen tyyli mielessä – ihanteellinen puku St. Patrick’s Day -tapahtumaan, suosikki pääsiäispuku, paras puku kesäajan asiakaskokoukseen, ihanteellinen lämpimä sääolosuhde sunnuntain brunssipuku ja niin edelleen!

Kuten ehkä muistat, pyysin sinua täyttämään tutkimuksen pari kuukautta sitten, mikä sisälsi huolenaiheita siitä, mitä materiaalia haluat nähdä paljon enemmän muistiossa. Yksi huolenaihe tietysti kysyi, mistä vaattetuotteista välität eniten, samoin kuin ylivoimaisesti ylin vastauksesi olivat mekot! Lämpimämpien lämpötilojen ja kevään ja kesä -juhlien kanssa hinauksen takana uskoin, että maaliskuu olisi ihanteellinen aika vahvistaa pukumateriaalia ja jakaa pukuja, jotka vastaavat kaikkia tapahtumia, jotka kaikki ovat tekemisissä Näiden lämpimien kuukausien aikana.

Toivon enemmän kuin vain kevään ja kesän suosittujen kylpytakkien jakamisen, toivon, että tämä sarja voi toimia resurssina auttaakseen navigoimaan kaikkia lämpimiä sääolosuhteita, jotka yleensä liukuvat meihin. Jos olet jotain kuin minä (viivyttelyn kuningatar) ja elämä, joka yleensä pääsee suunnittelumenetelmään kaikkien lomien, häiden, grillausten ja muiden tapahtumien, jotka tapahtuvat aurinkoisten kuukausien aikana. Ennen kuin ymmärrät sen, sinulla on yrityspiknik tai mustan solmioiden häät kahdessa päivässä, samoin kuin makaat makuuhuoneen lattialla, joka harkitsee kupliakuhankantaa, joka sinun pitäisi kertoa ystävillesi/perheellesi/työtovereille, “Vety sopimuksen estämiseksi, koska sinulla” sinulla ei ole mitään pukeutumista “.

Mutta vielä pahempaa kuin tuntea, että sinulla ei ole parasta pukua käyttää, tuntuu siltä, ​​ettet todellakaan edes ymmärrä, mikä sopii puku on tilaisuudessa. Pyhä paniikkipainike. Tämä kauhu ei ole vitsi. Näyttely A: Mitä helvettiä käytät pikkulasten suihkussa?!

Aloitan sarjan tänään ihanteellisella pikkulasten suihkupuvulla, koska Richin sisaruksella on tänä keväänä pikkulasten nuori poika, joka on aivan ensimmäinen lapsemme perheemme molemmilla puolilla. Sen lisäksi, että en ole vieläkään tyytyväinen veljentytärihin tai veljenpoikiin (tai ainakin ketään, jota ymmärrän… vitsailemassa, äiti), millään hienoimmista hyvistä ystävistäni ei ole vielä ollut lapsia. Joten tähän asti oikean lapsen suihkupuku oli minulle täysin vieras.

Olitpa menossa ensimmäiseen pikkulasten suihkuun, ensimmäiseen mustan solmiohäällesi tai ensimmäiseen pukeutuvaan puutarhajuhlasi, sain sinut, boo. Tämän sarjan kanssa toivon, että “kuinka väärentää omaa sieppaustasi” ei enää ole Google -selaa vaihtoehdoasi, kun kohtaavat huolenaiheena, mitä pukeutua lähestyvään grillaukseen pomosi talossa.

Aloittaaksesi tämän sarjan ja tarjotaksesi sinulle kaikki mehukkaita deetteja, jaan tänään lapsen suihkupuvun täällä blogissa tänään. Täältä eteenpäin jaan kylpytakit yksinomaan Instagramissa (@maryorton), linkit sekä käyttämäni pukuihin että ylimääräisiin kylpytakkiin, jotka mielestäni ovat ihanteellisia tapahtumaan, joka kaikki on linkitetty Liketoknow.it -sovelluksen kautta. . Aion myös jakaa erityistä materiaalia sähköpostin tilaajien kanssa, joten jos et ole vielä rekisteröitynyt, pääset siihen varmasti!

Ymmärrän mitä ajattelet. Hei, nero, maaliskuussa on 31 päivää.

[Aseta hämmentynyt/silmä-roll-hymiö tähän]

Roger, joka on kompl. Aion julkaista 31. maaliskuuta suuren, erityisen erityisen finaalin sarjaan, joka on paras täällä muistiossa, joten pysy kuulolla! Sillä välin minulla on hienoja tarjouksia muusta pukeutumisesta sekä viesteistä, jotka jaan täällä blogissa tässä kuussa, ja aion antaa satunnaisia ​​päivityksiä myös #30Dressesin30Day -sarjassa täällä. Toistaiseksi valmistaudu puku Número Dosiin, joka on tulossa ensimmäisenä huomenna aamulla Instagramissa. En voi odottaa jakaa kaikkia näitä kaunottareita teidän kanssa!

UPDATE: Well, I take it you men liked this gown since it’s already offered out! two pieces of great news: (1) it appears they’re getting much more in stock so you can add your name to the waitlist here, as well as (2) they still have the skirt as well as top versions available! Otherwise, inspect out very similar style here, as well as all other attire details below!

Asun yksityiskohdat:

DRESS: Draper James (also like the skirt version right here as well as matching top HERE, similar style HERE)  |  SHOES: Ann Taylor (old, similar HERE, HERE and HERE)  |  BAG: 3.1 Phillip Lim (similar HERE, right here as well as HERE)  |  BRACELET: Brandy Pham  |  CHOKER: old, similar HERE, right here as well as HERE  |  LIPS: Buxom (San Francisco)

<- … Ja paljon enemmän lapsen suihkupukuja pojille, naisille ja alla oleville yllätyksille! Edellinen tuote 1 25: stä seuraava tuote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *