Päivitetty ’19! Yeezy kausi 4: Neutraalit alle $ 50

Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä julkistettava voi koostua kumppanuuslinkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Sanotaan kiitos Kanye West saattamiseksi neutraalit tutkalla hänen keväällä 2017 kokoelma. Vaikka Kanye Yeezy kausi 4 muotinäytös oli vaihtelevia arvioita sekä runsaasti vihaajia, beige, luonnonvalkoinen sekä mustat asut edelleen innostaa meitä palata perusasioihin kun sää kunnossa lämpenee.

Suuntaukset voivat olla meille yllään rohkeita värejä sekä malleja, mutta siellä on aina paikka neutraalit. sekä paras osa? Voit kanavoida Yeezy kausi 4 henkeä alle $ 50 asti! täällä ovat paras poimii neutraali kappaletta pienellä budjetilla.

Yeezy kausi 4 pienellä budjetilla

Korkea Neck sekä Lace

Loputon lisääntynyt Lace hihaton Pleated mekko, $ +44,97, Nordström Rack

Mikä ei rakastaa tästä söpö hihaton puku Endless Rose? Se on makeutta sen ansiosta korkea pääntie sekä koulu-tyttö laskoksia. Käytä sitä valkoiset lenkkarit tai sandaalit. Kannattaa lisätä korva- tai anna pitsi puhua puolestaan. Rento pommikone tai denim takki voi pitää lämpimänä kolea iltaisin.

Kylmä carry Swing

Avoin carry Mekko, $ 24.99, Shoptiques

Pehmeä swing puku imartelee paljon vartalotyypeille, sekä tämä niinikään on muutamia yksityiskohtia rakkautta. Hihnat pääntiessä sinut pois ottaa pukeutua kaulakoru, sekä pitsiä hihassa tuo aavistuksen muodollisuus.

Napata wrap, jos se on kylmä, tai paljas ne olkapäät, jos se on lämmin. Dainty sandaali tai kissanpennun kantapää olisi viehättävä keino vakiinnuttaa ulkoasua.

Romper, Yeezy Style

V-kaula Romper, $ 38 Shoptiques

Tämä pieni jumpperi on paras keuliminen nuo jalat! Rakastamme yksinkertaisuus; se tekee erinomaisen asu pohja. Kannattaa lisätä rohkea korvakorut tai neon rannekorut tuottaa erittäin tyylikäs kokonaisuus. Gladiaattori sandaalit olisi pinnan ulkonäköä täydellisesti.

Slub T-paita

Upea V-kaula Slub Tee, $ 48 Bloomingdale

Neutraali t-paita on varmasti saada tonnia käyttää – etenkin tällä kaudella, kun Neons sekä tulosteita ovat trendit. Loppujen lopuksi, mitä parit paljon paremmin tie-väriaine hame kuin neutraaleilla?

Tuotantoon Kanye show oli omat ongelmansa, kyllä, mutta emme silti rakastavat keskityttävä niihin ajaton neutraaleja! Mitä uskot noin Yeezy kausi 4? aiotte puetaan neutraaleja tänä keväänä? Ymmärrämme alla!

Jätä tämä kenttä emptyGet rahoitusnäkymät Fashionista sähköpostiisi!
Sähköposti *

Tarkista saapuneet tai roskapostikansioosi vahvista tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *