Viisi menetelmää keskittymisen parantamiseksi

Taisteletko keskittymisen kanssa Olympique Lyonnais Paita työssä (tai hei, kotona)? Mitä ehdotuksia ja tekniikoita olet huomannut parantaaksesi keskittymistäsi? Puolan Jalkapallomaajoukkue Paita Etsin aina parhaita menetelmiä keskittymisen parantamiseksi, mutta palaan takaisin muutamiin ideoihin …
Lukijat, mitkä ovat hienoimmat ehdotuksesi tarkalleen kuinka parantaa keskittymistä?
{Aiheeseen liittyvä: tarkalleen kuinka keskittyä työhön}
1. Crystal Palace FC Paita Syö se sammakko.
Olen vielä tarkistanut Brian Tracyn täsmälleen samannimisen kirjan (tytäryhtiölinkki), mutta pidän todella ideasta: mitä tahansa viivyttelet monilla – “sammakkosi” – tee se hyvin ensimmäisenä aamulla . Kuten: Syö sammakko. (Puolet tekniikasta täällä on ymmärtää, mikä sammakko on!) Kun sammakko on poissa tieltä, huomaan, että henkinen painopiste on paljon parempi – tai ainakin olen täysin vapaa viivyttämään muita asioita.
{Aiheeseen liittyvä: tarkalleen kuinka keskittyä, kun työskentelet kotoa}
Tämä julkaisu sisältää tytäryhtiölinkit, samoin kuin Corrette® voi tehdä palkkioita tämän viestin linkkien kanssa tehdyistä ostoista. Katso täällä paljon lisätietoja. Kiitos sinulle niin paljon tuestasi!
Kuusi erinomaista tuottavuuden kirjaa, rivi A: valkoinen / sininen / keltainen // rivi 2: harmaa / ympäristöystävällinen / valkoinen

2. Yritä vain keskittyä pieniin ajanjaksoihin
Esimerkiksi 25 minuuttia joka kerta (eli Pomodoro -menetelmä, josta olemme keskustelleet muiden ajanhallintatekniikoiden kanssa sen lisäksi, kuinka maksimoida vuorokauden monet tuottavat ajat).

3. Käännä hiiri yli
Vaihtoehto 2: Päästä pois tietokoneesta kokonaan. Uskon todella, että hiiri on puolet keskittymiskysymyksistäni – jos sammutan sen (niin se on selällään), sammuta se tai poista se työpöydältäni, se vähentää melkein pavlovian reaktioni Tarkista Facebook aina, kun on henkinen tauko.
{Aiheeseen liittyvä: Hienoimmat toimeenpanoehdotuksemme sekä temppuja}
4. Käytä tiettyjä laitteita tiettyihin asioihin.
Esimerkiksi, jos vaadit kasan tarkistamista ja päätä olla tulostamatta mitä tahansa … Pinterestistä tai jotain käytöstäsi, jos käytät itseäsi, mietiä iPadia, ajattele, että sinulla on yksi laite, joka on vain Lukeminen, olipa se Kindle, vanha iPad tai vielä yksi tabletti.

Liittyvän muistiinpanon perusteella – huomaan yleensä, että olen paljon tuottavampi kirjailijana, kun otan Bluetooth -näppäimistön ja mennä töihin iPadillani (iPhone toimii myös nipistä, kuten jos olen lentokoneessa samoin kuin vain vähän pöytäaluetta edessäni).
Ennen iPadia sävelsin pitkäaikaisen, kun minun piti todella keskittyä – iPad on paljon parempi, koska se saa tekstin näytölle (ei vaatimusta palkata joku kirjoittaa se minulle tai tuhlata aikaa tehdä se itse), mutta koska Hiiriä ei ole, en häiritse.
{Aiheeseen liittyvä: tarkalleen kuinka rajoittaa seulontaa}
PSST… Pysy ajan tasalla muutamasta suosituimmasta työkaluistamme auttaaksemme meitä käsittelemään aikamme, keskittymistä, samoin kuin pysyvät tuottavina!
5. Estä erityiset häiriötekijät, kuten tietyt verkkosivustot.
Olen kirjoittanut aiemmin Leechblockin kaltaiselta Minulla on taipumus ottaa itselleni 3 minuuttia joka kerta sivustoilla, kuten Facebook, mutta voit asettaa sen tarkalleen kuinka haluat.
Lukijat, mitkä ovat hienoimmat ehdotuksesi keskittymisen parantamiseksi?
Nykyiset kuvat kaavaimen kautta. Alun perin kuviteltu (2015): Frog Burns, joka on alun perin ladannut Flickrille Tilley 441.
Tämä julkaisu sisältää tytäryhtiölinkit, samoin kuin Corrette® voi tehdä palkkioita tämän viestin linkkien kanssa tehdyistä ostoista. Katso täällä paljon lisätietoja. Kiitos sinulle niin paljon tuestasi!

Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömarkkinointiohjelmaan, joka on kehitetty tarjoamaan meille merkitystä lakkauttamalla Amazon.com -sivustoon sekä sidossivustoihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *