Herttuatar puhuu Sairaanhoitajat heidän elintärkeitä tehtäviä

Herttuatar puhui sairaanhoitajaa Midlandsin tällä viikolla.

Hän puhui sairaanhoitajien yliopistosairaaloiden Coventry ja Warwickshire NHS Trust, jossa yli 2400 sairaanhoitajien ja kätilöiden työskentelevät. Maailman ensimmäinen COVID-19 rokote annettiin jonka emännän Trust, voi Parsons. Alla näet neiti Parsons tuolle ensimmäinen rokote 90-vuotiaan Margaret Keenan 8. joulukuuta.
Upota alkaen Getty Images

Ms Parsons antoi myös Margaret Keenan hänen toinen rokoteannos 29. joulukuuta.
Upota alkaen Getty Images

Puhelun aikana, Kate sanoo, ”Kuulitko kerta toisensa noin uskomattomia asioita hoitajien ylös ja alas maan tekevät – menossa kuoria kerman. On asioita, jotka eivät ole osa koulutusta […], mutta asioita, jotka tulevat sydämestäsi, ja uskon, että on mitä on niin suuri nyt: nämä ystävälliset teot potilaille etsit jälkeen.” tässä video puhelun päässä Kensingtonin palatsista.

Herttuatar puhui tärkeä osa sairaanhoitajien pelata taistelussa pandemian, erityisesti rokotteen käyttöönotossa. Hän puhui Caroline Rudd ja Judith Smith, kaksi eläkkeellä sairaanhoitajat tapasi aikana hoitajien koulutuksen takaisin 1978. Kumpikin palasi NHS auttaa rokotukset hoitokodeissa. He kertoivat herttuatar he olivat ylpeitä vastata NHS ihmisiä uudelleen liittyä työvoimaa ja apua tuottaa rokotteita. enemmän Mirror tarina:

”Minun pitäisi olla eläkkeellä, lähdin hoitotyön kolme vuotta sitten 40 vuoden jälkeen kanssa NHS, mutta kun pandemia tulivat tunsin tarvetta tulla takaisin ja olen parhaillaan osana rokotukset joukkueen ulos Yhteisö.”

Beaming Kate kertoi hänelle: ”Hyvin tehty, että tulit takaisin!”

Muistatte ehkä, että Kate on kuninkaallisen suojelijana Hoitotyön Nyt kampanjan luotu näkyvyyttä sairaanhoitajien maailmanlaajuisesti samalla mahdollistaa niille suurempi rooli siinä, että keskeisten terveys- poliittisia päätöksiä. Hänet ilmoitettiin suojelijana helmikuussa 2018 mennessä; Täältä näet hänet puhuessaan ohjelmasta.

Tuolloin hän puhui miksi Hoitotyö on nyt tärkeää hänelle.

Tämä kampanja merkitsee paljon minulle henkilökohtaisesti. Isoisoäitini ja isoäiti olivat molemmat vapaaehtoinen sairaanhoitajia … he olisivat oppineet ensikäden työskentelystä vapaaehtoisen tuen irrottaminen ja Punaisen Ristin siitä huolta ja myötätuntoa, että joskus vain hoitajat voivat tarjota.

Hoitotyön nyt toimii myös ”vapauttaa potentiaalia sairaanhoitajien tarjota yleinen sairauskulujen; parantamaan naisten elämään; vahvistaa paikallista taloutta.”

Jos taustalla videon näyttää erilaiselta kuin muut olemme nähneet, että koska se ammuttiin Sandringham. enemmän this Rebecca Englanti The Daily Mail.

Nyt meidän katsomaan mitä Kate käytti tästä pyynnöstä.

No … kantavassa parasta mitä voin tehdä tässä vaiheessa on sanottava se näyttää herttuatar oli hänen Simone Rocha korvakorut, esitetään alla kuluneet muissa yhteyksissä.

Näyttää siltä, ​​että hän voi olla yllään uusi kaulakoru. Sikäli kuin valkoinen paita ja musta bleiseri mennä, en näe tarpeeksi yksityiskohtaisesti videon yrittää tunnistaa ne. Aion pitää etsivät parempaa laatua version video, mutta en ole optimistinen.

NECKLACE PÄIVITYS 10 helmikuu: On käynyt ilmi pala on todennäköisin kuin pyöreän Stilla Lapislatsuli riipus kaulakoru ($ 220) peräisin Astley Clarke.

Lisää tuotteista kuvaus: ”Tämä demi-fine Stilla jalokivi riipus on kiehtova pöytä leikattu lapislatsuli helmi, joka sijaitsee 18-karaatin keltakultaa hopeaa, ja käyttää spektaakkeli asetus näyttää koko sininen jalokivi ja osoittaa sen monimutkaisuutta kauniisti. Tämä jalokivi riipus on viimeistelty kultahippu yksityiskohtiin ja allekirjoitus Astley Clarke tähti-set lapislatsuli tunniste.”

Tämä oli yksi kappaletta ehdotti jo aiemmassa postitse, mutta jotkut meistä eivät ymmärrä sitä oli sininen; mielestämme oli musta. Päivitetyn sisällön koru on peräisin tämän vuoden helmikuussa 10 postitse.

Tässä on koko video; se kulkee noin 4:40.

Yhteys:

Lisätietoja hoitotyö nyt järjestön verkkosivuilla täällä; Sen Facebook-sivu on täällä; Ryhmän Twitter rehu on täällä.

Mirror tarina Russell Myers on täällä; Hei teos Danielle Stacey on täällä; Daily Mail artikkeli on täällä.

15Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *