Alpha Q T-paitoille!

Täällä meillä on ryhmä graafisia taiteilijoita, jotka käyttävät hauskoja tietojaan kuvataiteissa ja nykyaikaisessa suunnittelussa. He onnistuivat ärsyttämään hämmästyttävän helppoa, mutta peiteltyä tavalla. Minun on sanottava, etten saanut sitä ensimmäisen sekunnin ajan, koska sana Alpha saa sinut ajattelemaan täysin erilaisia ​​asioita, ei läheskään yhtä hilpeitä kuin nämä mallit. Ja sitten Q sai minut nauramaan, koska rakastan likaisia ​​vitsejä, jotka kertovat totuuden. Ja se on mitä “Alpha Q äänestyksestäsi” tekee!
Näet heidän malleissaan popkulttuurissa, sekoitettuna katutaiteeseen, vintage -rock -paitoihin ja – kyllä ​​- typografia! Se on vähän kaikesta, ja se on varovasti järjestetty yhdessä “tuhma taideteos”, jotta se olisi heidän sanojensa.
En löydä näitä loukkaavia käyttää t-paitaa, koska ne on tehty niille, joilla on tarpeeksi huumorintaju ja nokkeluus olla ottamatta sitä henkilökohtaisesti. Ja ne, jotka tuntevat loukkaantuneen – no, en usko, että he todella saivat lyöntiviivan.
Alpha Q: lla on 8 t-paitaa ja ne ovat kaikki melko mukavia aloittaa; Ja heillä on myös V-kaula-aukkoja, jotka istuvat todella hyvin sekä miesten että naisten kanssa. Joten kudos siitä! Suosikkini heistä suunnitteluun on oltava ”alfa q äänestyksestäsi”, mutta koska rakastan minttua, aion mennä ”Alpha Q: lle juomalle”.
Muista tutustua heidän viileään Facebook -sivuonsa, jossa heillä on erittäin aktiivinen yhteisö ja hauskin viesti; Kannusta heitä tekemään saman blogissaan ja tietysti voit haastaa heidät keskustelemaan Twitterissä!
paljaat ihonhoito
Alpha Q: n voltealpha q: lle voltealpha q: lle pitkä timealpha q pitkä timealpha q drinkzp8497586rq

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *