Kuinka perustaa T -paitayritys viidessä perusvaiheessa

Kuinka aloittaa t -paitaliiketoiminta
Kuinka perustaa t -paitayritys voi tuntua helpolta ja hauskalta. Paikan takana on olemassa huomattava tekniikka, jonka pitäisi tietää, jos se on valmis aloittamaan liiketoiminnassa. Nämä viisi nopeaa vaihetta auttavat sinua ymmärtämään joitain T-paitayhtiön perustamisen perusnäkökohtia, jotka myyvät räätälöityjä T-paitasuunnitelmia.
1. Tee tutkimus ja suunnittelu
Kun päätät perustaa T-paitoja myyvän yrityksen, sinulla pitäisi olla joitain perustietoja vaateteollisuudesta. Sinulla tulisi myös olla vankka yrityssuunnitelma, jotta voit taata voittoa yrityksellesi. Tutustu onnistuneisiin yritysbrändeihin ehdotuksia siitä, miten ne onnistuvat, ne saattavat olla erittäin hyödyllisiä. Sinun tulisi perustaa budjettisi ennen kuin päätät mennä liian syvälle liiketoimintaan. Sinulla voi olla huomattavia suunnitelmia, mutta pieni budjetti, joten varmista, että sinulla on tarpeeksi resursseja odotusten tyydyttämiseksi.
2. Tunnista itsesi tuotemerkiksi
Ensinnäkin tuotemerkin perustaminen on varmasti yksi yrityksesi tärkeimmistä perusteista, joten sinun on kiinnitettävä paljon huomiota tähän lukuun. Brändisi edustaa koko imagoasi ja tapaa, jolla asiakkaat kokevat sinut.
Brändilläsi tulisi olla erottuva persoonallisuus, sen tulisi olla ainutlaatuinen, kuten sinä, ja tuotemerkki, jolla on vahva persoonallisuus, erottuu aina! Ajattele vahvaa nimeä ja tunnistetta kapseloidaksesi tuotemerkkisi yhteen lauseeseen, jotta väkijoukot tietävät, mistä yrityksesi on kyse.
Sinun on selvitettävä tavoitteesi ja kohdemarkkinasi päättääksesi, millaisia ​​t-paitamalleja tulostetaan. Toinen hyvä asia, jos olet perustanut selkeän identiteetin, voit aloittaa hakemuksen tytäryhtiöohjelmiin, kuten jaa myynti

3. Luo graafisia malleja
Sinun on tehtävä tutkimusta Internetissä nähdäksesi viimeisimmät vaatteiden trendit, mitä T-paitayhteisö pyytää. Nyt kun olet valinnut tulostettavan, sinun pitäisi löytää graafinen taiteilija. Jos et itse ole graafinen suunnittelija, löydät paljon lahjakkaita suunnittelijoita freelance-sivustoilta, kuten Guru, Elance, ODESK tai T-paitakilpailusivustoilla, kuten DesignByHumans, Zazzle tai Ript. Löydät sinulle sopivan tyylin tarkistamalla taiteilijoiden aiemmat teokset ja palkkaamalla ne.
Suosittelemme myös voimakkaasti Graphiclootia, josta löydät valtavia graafisia tarjouksia, T-paitakuvioita, vektorikuvia, fontteja ja jopa lukuisia ilmaisia

Jos sinulla on alhaisempi budjetti, voit valita edullisimman mahdollisuuden yrityksellesi: ostaa rojaltivapaita vektoreita ja luoda omat mallit. Täältä löydät paljon valittavia: www.tshirt-tory.com. Haittapuoli on, että mallit eivät ole ainutlaatuisia, mutta sinun on myönnettävä, että se on paljon halvempaa.
4. Tunne kilpailusi
Kysymyksellä “Kuinka perustaa t -paitoja?” Pidä aina silmällä muita T-paidan suunnitteluyrityksiä, joiden kanssa kilpailet. Sinun pitäisi tarkistaa heidän mallit, heidän hinnoittelunsa ja ylennyksensä, ja myös oppia heiltä, ​​älä kopioi niitä. Jos ne ovat menestyviä, niin voit, mutta sinun on oltava tuoreita ideoita samoilla vanhoilla markkinoilla. Seuraa onnistuneita ja varmista, että hinnastat t-paidat asianmukaisesti. Lopuksi harkitse T-paitojen, kuten materiaalin, tulostamisen ja markkinoinnin tekemisen aiheuttamia kustannuksia.

5. Etsi tulostusyritys ja tyhjä T-paidan tarjoaja
Voit valita laajasta valikoimasta tyhjiä T-paitayrityksiä, kuten Sanmar, aakkoset jne. Näyttää siltä, ​​että tämä on fyysinen tuotteesi, ja valintasi heijastaa erittäin voimakkaasti tuotemerkkiäsi. Jotkut sivustot hyväksyvät t-paitakuviot. He tulostavat nämä sinulle pyynnöstä. www.jakprint.com ja www.storenvy.com ovat kaksi loistavaa tulostusyritystä.
Erityyppisiä t-paitoja on paljon, mutta sinun on tehtävä päätös T-paidan ja kohdemarkkinoiden tyyppisten t-paidan ja kohdemarkkinoiden perusteella. Voit esimerkiksi valita TULTEXin, American Apparel, Anvil, Next -taso, Alstyle, Bella, Bay Island ja lukuisat muut. Vaikuttaa siltä, ​​että T-paidan paksuuden pitäisi myös olla välttämätöntä, kun valitsit tyhjän T-paitatyypin. Paksuus vaihtelee välillä 120 gr: tä 200 gr: hen ja optimaalinen on 180 gr.

Onnea!

5/5 (1 katsaus)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *