Neljä näkyvää amerikkalaista jalkapallovaatteita sekä lisävarusteita

neljä näkyvää amerikkalaista jalkapallovaatteita sekä lisävarusteita
25.8.2018, julkaissut Alanic Global
Amerikkalainen jalkapallo on aloittanut yliopistokampuksilla, ja se on ottanut juurensa valtavirran urheilulajeihin ja on päätynyt melko kuuluisaksi kiihkeiden urheilijoiden keskuudessa. Kun Yhdysvaltojen korkeakoulut alkoivat järjestää gridiron-peleissä sijaitsevien kilpailujen välisiä kilpailuja, siitä lähtien se tarttui valokeilaan. Myöhemmin Walter Camp kehitti pelisäännöt. Amerikkalaisen jalkapallon laitteet ovat samoin menneet kehityksen kanssa aivan kuin itse peli. Tässä on luettelo muutamista amerikkalaisista jalkapallolaitteista, jotka on juuri otettu käyttöön markkinoilla. Tarkista alla!
1. Kosteusvalitusmateriaalit:
Verrattuna uusi keksintö, kosteutta kiinnostava materiaali on pelaajien lopullinen vaihtoehto. Nykyään suurin osa amerikkalaisista jalkapallopaidoista on muotoiltu tällä uuden ikäisen materiaalin kanssa, joka pitää yhden mahtavan ja kuivana loittamalla kaikki kosteus, joka luodaan kehon ollessa kokonaisliikkeessä pelin aikana. Pelaajat väsyvät sekä uupuneet, kun he hikoilevat voimakkaasti ja jatkuvan vaatimuksen muuttaa heidän paitaansa lisäävät vain vaivaa. Tästä syystä Kevin Plank aloitti kosteutta kiinnostavan materiaalin hyödyntämisen amerikkalaisten jalkapallovaatteiden valmistamiseksi, mikä on päätynyt valtavaksi hittiä tässä 2000-luvun gridiron-maailmassa.

2. Olkapäät:
Aikaisemmin gridiron -peleissä ei käytetty olkapäätyynyjä. Pelaajat, joita käytettiin käyttämään säännöllisiä pelipaikkoja, kuten kaikki muutkin urheilulajit. Se alkoi kuitenkin 50 -luvun vuosikymmenestä ja on siitä lähtien mennyt useiden kehitysten kanssa. Aluksi amerikkalaisessa jalkapallopaitossa sijaitsevat olkapäät valmistettiin nahasta ja ommeltiin t-paitaan. Myöhemmin materiaali muuttui kuitenkin vaahtoksi ja muoviksi, mikä varmisti paljon paremman suojan. Sen lisäksi, että parhaan tuottavan liiketoiminnan käsityöläiset hyödyntävät superhyödyllistä innovaatiota, jotta nämä olkapäät ovat hengittäviä ja mukavampia. Joillakin on myös ilmastointivaikutus pitää pelaajat viileinä, lukuun ottamatta olkapäävammoja.
3. Korkean suorituskyvyn käsineet:
Käsineet ovat olennainen osa amerikkalaisia ​​jalkapallovaatteita, joita ilman tätä peliä ei voida pelata. Käsineissä on myös melko värikäs historia, kuten kaikki muut amerikkalaisten jalkapallovälineet. Valmistajat ovat innovoineet uusia tyylejä korkean suorituskyvyn käsineitä, jotka ovat tehneet pelaajien pitämisen helpoksi ja saamaan pallot vahingoittamatta sormiaan.
4. Ohut muotopaidat:
Jos tarkastellaan yhtä viimeisimmistä amerikkalaisista jalkapallopaidoista, saat valtavan eron edellisen aikakauden. Nykypäivän paidat ovat vähäisiä ja voivat tukea pelaajien lihaksia, jotka estävät vammoja. Toisaalta nämä tekevät myös niistä tyylikkäät leikkikentällä, mikä lisää heidän faneidensa lukumäärää.

Tunnisteet:
Amerikan jalkapallovaatteet
Amerikan jalkapallovaatteet
Amerikan jalkapallovaatteet
Amerikkalaiset jalkapallovaatteet USA
Amerikkalainen jalkapallopaita

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *